News Corp plateste despagubiri de sute de mii lire sterline

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 21:01
1147 citiri
News Corp plateste despagubiri de sute de mii lire sterline

Ziarul britanic News Corp sustine ca a avut conflicte in justitie cu sapte persoane, printre care un fost iubit al Printesei Diana si un fost politician, dupa ce a recunoscut ca a ascultat telefoane in mod ilegal.

Reprezentantii News International sustin ca au ajuns la o intelegere cu 7 persoane care au actionat ziarul in instanta, nemultumiti de ascultarea telefoanelor. Publicatia britanica va plati daune si compensatii materiale persoanelor in cauza, scrie Reuters.

Cele 7 persoane sunt: Mark Oaten, Ulrika Jonsson, Abi Titmuss, Michelle Milburn, Paul Dadge, James Hewitt si Calum Best. News International negociaza, in acest moment, o modalitate prin care sa solutioneze criza interceptarii telefoanelor.

Sky News, un canal de stiri care apartine BskyB, parte din grupul News Corp, a anuntat, marti, ca News International a platit, pana acum, cateva sute de mii de lire sterline despagubire. News Corp, grupul de presa al magnatului Rupert Murdoch, a inceput sa fie anchetat de FBI in urma scandalului legat de posibile interceptari telefonice ilegale in Statele Unite.

Presedintele News Corp, Rupert Murdoch a vandut 3,6 milioane de actiuni din compania media pe care o detine, potrivit unui raport al companiei. Murdoch a vandut actiunile pentru aproximativ 61,7 milioane de dolari.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#news corp, #news corp scandal interceptari , #Cifra de afaceri