MediHelp Romania mizeaza pe o crestere a vanzarilor de 35% anul acesta

Miercuri, 08 Februarie 2017, ora 10:36
5015 citiri
MediHelp Romania mizeaza pe o crestere a vanzarilor de 35% anul acesta
Foto: Zahal Levy, presedintele MediHelp

MediHelp Romania, parte a MediHelp International, estimeaza pentru anul 2017 o crestere de minimum 35% a cifrei de afaceri, fata de anul anterior.

"Conform datelor companiei, in 2016, peste 90% dintre solicitarile primite de la persoanele fizice au fost pentru asigurari medicale de familie, ceea ce a condus la o crestere a vanzarilor de 34%, fata de anul 2015. Totodata, cele mai accesate servicii medicale au fost cele in regim ambulatoriu.

Datorita evolutiei in ceea ce priveste nevoile medicale ale persoanelor fizice, planurile de asigurare de sanatate acopera o plaja mare de servicii medicale, in intentia de a oferi siguranta chiar si in situatii neprevazute. Politele de asigurare internationala MediHelp includ acum si acoperire pentru servicii deosebite precum chirurgie complexa, tratament pentru cancer si transplant de organe sau maduva", declara Zahal Levy, Presedinte MediHelp International.

Estimarile companiei vin si in contextul in care McKinsey & Company, unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de consultanta in management la nivel global, afirma ca veniturile din piata privata a asigurarilor de sanatate, estimate acum la 1,3 miliarde de euro, vor atinge o valoare dubla, pana in anul 2025.

McKinsey & Company afirma ca aceasta crestere semnificativa este determinata de marirea veniturilor in tarile in curs de dezvoltare, ceea ce inseamna ca persoanele fizice isi vor permite o investitie mai mare in planurile de asigurare medicala privata.

Datorita evolutiei tehnologice si a aparitiei de noi riscuri medicale, companiile specializate includ din ce in ce mai multe beneficii in planurile de asigurare medicala privata. De cativa ani, anumite planuri de asigurare medicala includ si acoperire pentru servicii medicale de rutina sau pentru tratarea unor conditii cronice, pe langa situatiile grave neprevazute, care necesita interventie de urgenta.

MediHelp International este liderul pe piata asigurarilor internationale de sanatate din Europa Centrala si de Est, fiind prezent in Romania, Ungaria si Bulgaria de peste 15 ani si urmand sa se extinda in alte state din regiune.

Planurile de asigurare medicala internationala MediHelp ofera acces la o retea de peste 425,000 de clinici medicale din lume, ofera servicii medicale (interventii chirurgicale complexe, spitalizare, consultatii multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistica avansata, tratament dentar, tratament pentru cancer, transplant de organe, transplant de maduva osoasa) si include optiuni de acoperire intenationala de pana la 3.000.000 euro.

Pentru mai multe informatii accesati www.medihelp.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#MediHelp Romania vanzari, #MediHelp cifra afaceri , #Cifra de afaceri