Isi revine piata de leasing? Unele companii spun ca da

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, ora 15:30
1283 citiri
Isi revine piata de leasing? Unele companii spun ca da

VB Leasing Romania, parte a grupului financiar european VB Leasing International Holding GMBH, estimeaza o cifra de afaceri de circa 90 de milioane euro pana la finalul anului 2011, in conditiile in care compania a atins deja in luna noiembrie rezultatele financiare ale anului trecut.

In 2010, cifra de afaceri a VB Leasing a crescut cu 25% fata de anul anterior, de la 68 de milioane de euro la 85 de milioane de euro.

"Aceste rezultate financiare se datoreaza, in principal, unei cresteri calitative a portofoliului VB Leasing de contracte incheiate, precum si scaderii costurilor de risc. In 2010, numarul contractelor incheiate de companie a fost de 3.437, iar in 2011 va fi de circa 3.600 de contracte", spun reprezentantii companiei.

In ceea ce priveste structura portofoliului VB Leasing, ponderea leasingului pentru echipamente si utilaje a crescut de la 19% in 2010 la 23% in 2011, in timp ce rata de finantare a autovehiculelor a scazut de la 81% anul trecut la 77% in acest an.

VB Leasing International este detinuta in proportie de 50% pe de-o parte de Osterreichischen Volksbanken-AG, iar pe de alta parte de VR-Leasing AG.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#VB Leasing Romania, #cifra afaceri VB Leasing Romania , #Cifra de afaceri