Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Serviciile B2B au crescut cu 5,1% in februarie

Serviciile B2B au crescut cu 5,1% in februarie


Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut pe ansamblu cu 5,1% in februarie fata de aceeasi luna din 2011, a anuntat INS.

Cresteri s-au inregistrat la transporturile aeriene (+22,6%), la activitati juridice si de contabilitate; activitati de consultanta in management (+10,8%), transporturi terestre si transporturi prin conducte (+9,6%), depozitare si activitati auxiliare pentru transporturi (+4,7%) si telecomunicatii (+4,0%). Scaderi au fost la transporturile pe apa (-39,2%) si la activitati de posta si de curier (-3,2%).

In serie bruta, cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut pe ansamblu cu 4,9% fata de februarie 2011.

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna februarie 2012, comparativ cu luna precedenta, a scazut pe ansamblu cu 0,4%, datorita in principal scaderilor inregistrate la transporturi pe apa (-26,0%), depozitare si activitati auxiliare pentru transporturi (-3,3%), activitati de posta si de curier (-3,2%) si la activitati juridice si de contabilitate; activitati de consultanta in management (-1,3%).

Cresteri s-au inregistrat la transporturile aeriene (+10,7%), la transporturi terestre si transporturi prin conducte (+2,5%) si la telecomunicatii (+0,4%).

In serie bruta, cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor a crescut pe ansamblu cu 3% fata de luna precedenta.

In primele doua luni din acst an, cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut pe ansamblu cu 5,5% comparativ cu aceeasi perioada din 2011, datorita in principal cresterilor inregistrate la activitati juridice si de contabilitate; activitati de consultanta in management (+19,1%), la transporturile aeriene (+10,1%), transporturi terestre si transporturi prin conducte (+7,9%), depozitare si activitati auxiliare pentru transporturi (+7,7%) si telecomunicatii (+2,6%).

Scaderi s-au inregistrat la transporturile pe apa (-31,7%) si la activitati de posta si de curier (-1,8%).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 872 ori