Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Perfect Tour pluseaza pe piata de turism din Europa de Est

Perfect Tour pluseaza pe piata de turism din Europa de Est


Perfect Tour se numara printre cei mai importanti touroperatori din Europa de Est, dupa ce Perfect Tour Moldova a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 30 de milioane de euro, in crestere cu 25%.

Daca in 2012 Perfect Tour a inregistrat o crestere cu 25% a cifrei de afaceri, pentru 2013 se anticipeaza o majorare cu 60-70%, pana la 50-52 milioane de euro. In ceea ce priveste Perfect Tour Moldova, touroperatorul roman mizeaza tot pe o crestere cu peste 50% a cifrei de afaceri in acest an, pana la 1,5-1,7 milioane euro.

"Rezultatele excelente obtinute la incheierea a numai doi ani de la intrarea pe piata de turism din Republica Moldova au in spate eforturi sustinute pe mai multe canale. Ne-am pozitionat foarte bine pe segmentele B2B si corporate travel, dar si ca touroperator, iar strategia a fost incununata de succes.

Perfect Tour Moldova are in acest moment peste 50 de parteneri - agentii de turism care revand produsele noastre sau pe cele pentru care suntem distribuitori autorizati", explica Corina Pacuraru, General Manager Perfect Tour.

"De asemenea, Perfect Tour Moldova asigura baza operationala pentru filiala din Ucraina, o alta piata de turism in plina expansiune", adauga Pacuraru.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2262 ori