Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

statistica

Cresc afacerile din domeniul auto. Ce se intampla cu prestatorii de servicii?

Cresc afacerile din domeniul auto. Ce se intampla cu prestatorii de servicii?


Afacerile din domeniul auto, respectiv cele care se ocupa de comertul cu masini si motociclete, au cunoscut un avans in luna februarie fata de luna ianuarie.

Tot in acest domeniu s-a inregistrat o crestere si fata de luna februarie 2014, potrivit datelor INS.

In luna februarie 2015, volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut fata de luna precedenta atat ca serie bruta cu 11,7% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 4,0%.

Fata de luna corespunzatoare anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu autovehicule si motociclete a crescut atat ca serie bruta cu 5,5% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 5,1%.

In perioada 1 ianuarie-28 februarie 2015, volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut fata de perioada 1 ianuarie-28 februarie 2014 atat ca serie bruta cu 4,9% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 6,3%.

Care este situatia afacerilor ce presteaza servicii

Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a scazut in februarie fata de luna precedenta ca serie bruta cu 1,3% si a crescut ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 1,6%.

Fata de luna corespunzatoare anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a crescut atat ca serie bruta cu 0,4% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,2%.

In perioada 1 ianuarie-28 februarie 2015 fata de perioada 1 ianuarie-28 februarie 2014, volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a scazut atat ca serie bruta cu 0,7% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,6%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1302 ori