Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Afacerile Ruuki in ECE au crescut in 2011 cu 25%, la 363 milioane euro

Afacerile Ruuki in ECE au crescut in 2011 cu 25%, la 363 milioane euro


Compania finlandeza Ruukki, care activeaza pe piata de solutii metalice, a raportat pentru 2011 o crestere cu peste 25% in Europa Centrala si de Est (ECE), la 363 milioane euro, fata de 290 milioane euro in anul precedent.

"Romania este tara cu una dintre cele mai mari capacitati de productie a grupului din aceasta regiune dedicate diviziei Ruukki Construction, fabrica locala fiind principalul furnizor de produse pentru pietele din aceasta zona. De asemenea, activitatile diviziei de componente pentru constructii metalice in cea mai mare parte din tarile ECE sunt conduse de Marian Pirvu, manager roman", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

La nivel de grup, cifra de afaceri a fost de 2,79 miliarde euro in 2011.

Europa Centrala si de Est (Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Slovenia, Ungaria, Cehia si Slovacia) a contribuit cu o pondere de 13% la cifra de afaceri totala, in crestere fata de anul precedent, pe fondul unui ritm de dezvoltare superior.

In Romania, compania mizeaza pe o crestere a vanzarilor de cel putin 10% pe parcursul acestui an.

Compania finlandeza Ruukki produce si dezvolta solutii metalice la nivel mondial, prezenta in 27 de piete internationale. Ruukki a realizat in Romania o investitie greenfield de 35 milioane euro pentru crearea unui centru de productie local.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1174 ori