Afacerile Ruuki in ECE au crescut in 2011 cu 25%, la 363 milioane euro

Marti, 07 Februarie 2012, ora 14:19
1439 citiri
Afacerile Ruuki in ECE au crescut in 2011 cu 25%, la 363 milioane euro

Compania finlandeza Ruukki, care activeaza pe piata de solutii metalice, a raportat pentru 2011 o crestere cu peste 25% in Europa Centrala si de Est (ECE), la 363 milioane euro, fata de 290 milioane euro in anul precedent.

"Romania este tara cu una dintre cele mai mari capacitati de productie a grupului din aceasta regiune dedicate diviziei Ruukki Construction, fabrica locala fiind principalul furnizor de produse pentru pietele din aceasta zona. De asemenea, activitatile diviziei de componente pentru constructii metalice in cea mai mare parte din tarile ECE sunt conduse de Marian Pirvu, manager roman", se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

La nivel de grup, cifra de afaceri a fost de 2,79 miliarde euro in 2011.

Europa Centrala si de Est (Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Slovenia, Ungaria, Cehia si Slovacia) a contribuit cu o pondere de 13% la cifra de afaceri totala, in crestere fata de anul precedent, pe fondul unui ritm de dezvoltare superior.

In Romania, compania mizeaza pe o crestere a vanzarilor de cel putin 10% pe parcursul acestui an.

Compania finlandeza Ruukki produce si dezvolta solutii metalice la nivel mondial, prezenta in 27 de piete internationale. Ruukki a realizat in Romania o investitie greenfield de 35 milioane euro pentru crearea unui centru de productie local.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#cifra de afaceri ruuki, #ruuki metale, #rezultate financiare europa est ruuki , #Cifra afaceri