Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

HP lanseaza echipamente Multifunctionale Profesionale pentru companiile medii si mari

HP lanseaza echipamente Multifunctionale Profesionale pentru companiile medii si mari
HP a lansat in Romania echipamentele Multifunctionale Profesionale destinat companiilor medii si mari, informeaza un comunicat al companiei.HP ofera solutii complete pentru birourile oricarei companii, solutii pentru necesarul de copiere, imprimare, scanare color, integrare in fluxul electronic de documente, securizarea informatiilor, balansarea costurilor, asigurarea cash-flow.
HP ofera o larga varietate de produse din industria IT, echipamente ce pot acoperii necesitatile de realizare si prelucrare a documentelor, acoperind toate solicitarile si incadrandu-se in orice buget:

aA€¢HP LaserJet M3035/3027 MFP - Echipamente compacte, adresate grupurilor de lucru din cadrul oricarei companii ce poate oferi o viteza de pana la 33ppm. Aceste noi produse, include un panou frontal de comanda senzitiv de tip "Touch Screen" ce ofera utilizatorului o deosebita usurinta in exploatare.

aA€¢HP LaserJet M4345 MFP - Urmeaza traseul modelului de succes 4345 MFP. Ideal pentru grupuri medii de utilizatori, ce ofera viteza crescuta la copiere / tiparire pana la 43ppm optional fax si advanced digital sending. Acest echipament ofera ecran de tip Touch Screen.

aA€¢HP LaserJet M5035/5025 MFP - Echipament Multifunctional de format A3 - A4 ce ofera cel mai bun pret de utilizare. Permite utilizarea functiilor de tip Advanced Digital Sending si ofera utilizatorului comunicare cu display de tip Touch Screen.
"Pornind de la experienta a 100 milioane de imprimante laser, produsele lansate de HP sunt cu adevarat multi-functionale, avind cele mai mici preturi de achizitie si cele mai mici costuri de functionare. Echipamentele HP propuse, ofera utilizatorilor, usurinta fara rival in exploatare datorita panoului de comanda senzitiv de tip Touch-Screen disponibil pentru toate modelele, unicat in clasa lor. HP reduce costurile de imprimare si copiere ale oricarei compani, de orice marime prin integrarea reala a echipamentelor in fluxul de documente." - a zis Florin Nastase, Director de Produs.


Cu aceasta ocazie, HP ofera clientilor sai posibilitatea de a optimiza costurile de realizare de documente, punand la dispozitia lor o suita bogata si extrem de utile de solutii complementare.

Solutiile prezentate au fost demonstrate si stau la dispozitia clientilor pentru a fi experimentate la HP Interactiv Center:

HP Web Jet Admin - solutie de management si raportare pentru toate echipamentele de imprimare si Multifunctionale conectate in retea. Este deliciul IT Managerilor, oferind acestora usurinta in implementare a tuturor up-gradeurilor, placerea Administratorilor - ajutand la previziunea costurilor, optimizarea lor, usurinta in gestionare pe centre de cost.

Follow Me - solutie ce permite lucrul in retea si posibilitatea de tiparire a documentelor la solicitarea utilizatorului pe baza autentificarii acestuia cu ajutorul unei modalitati de autentificare (biometrie, cartele de proximitate, cu banda magnetica, cod pin etc). Aceasta solutie ofera o securitate deplina a informatiei tiparite.

Autostore (Captura de documente) - care permite elaborarea unor fluxuri de documente in concordanta cu procesele interne de lucru din cadrul companiei dumneavoastra, procesarea se va face in serverul central Autostore iar rezultatul este transferat catre baze de date sau catre aplicatii specializate de Document Management. Eficienta companiei va creste semnificativ datorita optimizarii proceselor si usurintei in regasirea documentelor in spatiul digital.


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1334 ori