Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Transavia isi majoreaza capitalul social cu 5 milioane euro

Transavia isi majoreaza capitalul social cu 5 milioane euro
Compania Transavia isi majoreaza capitalului social cu cinci milioane de euro, de la 1,2 milioane euro la 6,2 milioane euro, se arata intr-un comunicat al companiei. "Majorarea masiva de capital a fost efectuata pentru a sustine obiectivele de business programate pentru 2007", a declarat Ioan Popa, managerul general Transavia si detinatorul a peste 99,99 la suta din actiunile companiei. Majorarea de capital a fost efectuata prin aportul actionarului majoritar.

Anul trecut, investitiile efectuate de companie s-au majorat cu 57 la suta fata de 2005, in conditiile in care profitul a ramas aproximativ constant, la circa 5,5 milioane euro. Transavia a investit peste 11 milioane de euro din fonduri proprii. Pentru 2007, planurile de investitii vizeaza finalizarea constructiei si achizitionarea tehnologiei necesare fabricii de produse finite, lansarea acesteia in toamna, precum si extinderea gamei de sortimente de carne de pui.

In plus, Transavia isi propune o crestere a cifrei de afaceri la 50 milioane euro, de la 42 milioane euro, in 2006, si a profitului estimat la circa opt milioane euro.

Transavia a fost infiintata in anul 1991 avand ca obiect de activitate principal cresterea. In prezent societatea are o capacitate de crestere de 1,8 milioane pui pe serie in 6,5 serii pe an, astfel realizandu-se anual peste 30.000 tone carne viu. Productia de carne de pasare se realizeaza in conformitate cu standardele internationale in domeniu, avand certificarea Sistemului de Management al Calitatii (SR EN ISO 9001/2001) si a Sistemului de Management al Sigurantei Produsului Alimentar (HACCP).

Produsele companiei sunt analizate si certificate de Centrul National pentru Incercarea si Expertizarea Produselor "Larex Romania" si sub controlul autoritatilor sanitar-veterinare si de mediu.

<b>Bloombiz</b>
Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 899 ori