Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Prima companie romaneasca de Executive Search

Prima companie romaneasca de Executive Search
KMTrust & Partners - The Executive Search Company (KMT) este o noua firma de executive search, cu sediul in Bucuresti, care isi propune sa ofere companiilor internationale si locale sprijin in identificarea de solutii pentru cerintele lor de management.In aceasta zona de business exista putine companii prezente deja in Romania, ca filiale ale unor firme multinationale de executive search, KMT fiind prima companie de acest gen cu capital exclusiv romanesc.
Companiile de executive search au rolul de a furniza serviciile de consultanta necesare, care includ identificarea de profesionisti capabili sa conduca un business si sa obtina rezultatele scontate.

Pentru a asigura succesul solutiilor propuse, KMT ofera, de asemenea, consultanta si training pentru a sustine buna integrare a candidatului ales in noul mediu de afaceri.

Prin intermediul partenerilor sai de colaborare, KM Trust & Partners acopera multe alte tari din Europa si Asia. Lansarea oficiala a companiei va fi sarbatorita la inceputul lunii martie.

In Romania, serviciile de recrutare si cele de executive search nu sunt inca bine definite si segmentate, cele mai multe dintre companiile de head hunting amestecand cele doua activitati.


BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!


Abonati-va la newsletter!


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1091 ori