Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum va arata ParkLake, noul mall de 180 de milioane de euro

Cum va arata ParkLake, noul mall de 180 de milioane de euro


Centrul comercial ParkLake reprezinta o investitie totala de 180 de milioane de euro si isi va deschide portile pentru public in anul 2016, in vecinatatea parcului Titan din Capitala.

Centrul comercial va oferi retail de inalta calitate pe o suprafata totala inchiriabila de 70.000 de metri patrati cu peste 200 de magazine si parcare subterana de 2.600 de locuri.

In plus, majoritatea retailerilor importanti la nivel national si international deja au spatii contractate sau sunt in stadii avansate ale negocierilor pentru inchirierea unui spatiu in cadrul centrului comercial.

In acest moment, au fost semnate si angajate contracte pentru peste 70% din suprafata totala inchiriabila, puncteaza dezvoltatorii.

"Centrul va dispune de un design unic, in ton cu mediul inconjurator si de o combinatie distinctiva de activitati de divertisment si sport in legatura stransa cu Parcul Titan, promit dezvoltatorii.

Costructia este asigurata de STRABAG, in parteneriat cu Sonae Sierra si Caelum Development.

"ParkLake, un proiect Sonae Sierra si Caelum Development, amplasat in Bucuresti, sector 3, a semnat un contract cu STRABAG pentru inceperea lucrarilor structurale pentru centrul comercial ParkLake", se arata intr-un comunicat de presa.

"Ne bucuram sa luam parte la acest proiect unic care va consolida prezenta STRABAG pe piata de constructii din Romania si sa oferim un nou exemplu de calitate a lucrarilor noastre. Ne angajam, impreuna cu partenerii joint-venture-ului, sa transformam ParkLake intr-un exemplu de dezvoltare in Bucuresti si sa construim fundatia si structura de calitate pentru un centru comercial de succes", a declarat Johann Pölzl, managerul de subdivizie STRABAG responsabil pentru Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3518 ori