Mobifin: O analiza a ultimilor 10 ani pe piata romaneasca

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 15:38
2303 citiri
Mobifin: O analiza a ultimilor 10 ani pe piata romaneasca

Compania Mobifin a prezentat un bilant al ultimilor 10 ani de activitate, in cadrul unui eveniment desfasurat la Hotel Intercontinental Bucuresti.

Peste 368 de hectare de tencuiala decorativa furnizata catre clientii sai si peste 1750 de clienti multumiti in ultimii 10 ani. In momentul de fata, Mobifin livreaza materiale de constructii catre 160 de santiere, comercializeaza lunar peste 2500 de produse si parcurge anual peste 650 000 km pentru a oferi suport logistic clientilor.

Mobifin este unul dintre cei mai activi jucatori din piata materialelor de constructii din Romania de peste 12 ani. Infiintata in anul 2002, compania are capital integral romanesc si pana in prezent a ajuns la un numar de 50 de angajati, avand o cifra de afaceri, estimata pentru anul 2014, de 24 500 000 lei.

In ultimii trei ani, Mobifin si-a marit echipa de vanzari, in prezent acest departament are 20 de oameni si reprezinta motorul companiei. De asemenea, in ulimul an, Mobifin a trecut printr-un proces de rebranding, a infiintat un departament nou, cel de Marketing si Comunicare, a achizitionat softuri ce furnizeaza solutii de business inteligence pentru optimizarea activitatii si a ales strategii integrate de digital marketing pentru promovarea campaniilor de brand awareness si hard sales.

"De la bun inceput ne-am dorit sa devenim un reper al excelentei in domeniu. Sa fim

partenerul preferat si de incredere pentru toti utilizatorii de materiale de constructii si amenajari interioare. Beneficiarii si partenerii nostri sa ne considere o parte a succesului lor. Sa ramanem in permanenta utili si responsabili la nivelul comunitatilor, activi in ridicarea calitatii vietii", a declarat Catalin Dumitru - Director General Mobifin.

Mobifin a ales sa lucreze doar cu furnizori de renume, care ofera materiale de calitate. Astfel a reusit, de-a lungul anilor, sa creeze parteneriate durabile cu mii de clienti multumiti. Si pentru ca piata constructiilor si amenajarilor este deosebit de complexa, Mobifin ofera servicii integrate pentru orice tip de proiect. Parteneriatul cu noi poate fi realizat de la idee pana la finalizarea ei, compania oferind produse si consultanta pentru toate fazele oricarui proiect.

La eveniment au fost prezenti si reprezentanti ai Akzo Nobel, Austrotherm, Henkel Romania, Thrakon si Vox Profile, parteneri strategici ai Mobifin. Acestia au prezentat un bilant al parteneriatului cu Mobifin.

In cei peste 12 ANI de activitate, partenerii nostri de la Mobifin au reusit sa gaseasca echilibrul intre necesitatile pietei si exploatarea resursele de care dispun. Iar noi putem spune ca reteta succesului companiei Mobifin se datoreaza in egala masura departamentului de vanzari, logistica si managementului companiei.

Vlad Oniu, Director Vanzari Akzo Nobel

In conditiile in care piata are trend de scadere, identificam in Mobifin un partener de incredere, relatiile comerciale inregistrand senificativ cresteri, asa cum evident se poate observa din analizele interne.

Laurentiu Istrate, Director General Austrotherm

"Intr-o piata a constructiilor dificila este necesar sa te reinventezi continuu, sa cladesti parteneriate puternice, sa anticipezi trenduri. Doar printr-o viziune simpla, clara, transpusa intr-o actiune coerenta, iti poti crea drumul catre succes. Impreuna cu partenerul nostru Mobifin Construct Distribution am reusit, in cei peste 10 ani de colaborare , sa generam un sistem durabil, bazat pe incredere si sprijin reciproc, pentru o cat mai buna satisfactie a clientilor nostri comuni".

Laurentiu Chiriac, National Sales Manager, Henkel Romania

Din anul 2012, compania Thrakon Ytong Grecia, producator de mortare uscate si BCA, a incorporat si Carmyco, un important producator de vopsele, tencuieli, lacuri si adezivi, cu o vasta experienta in domeniu, recunoscut pentru produsele sale inovatoare, rezultat al activitatii permanente si remarcabile a departamentului de cercetare. Mobifin este importator regional al produselor Status si Thrakon din anul 2006.

Ionut Dogaru, Sales Manager, Thrakon

Consider ca este de bun augur sa vedem capitalul privat romanesc, antreprenorii romani , facand pasii necesari trecerii de la afacerea de familie gestionata eficient, la compania ce se dezvolta prin forta si viziunea capitalului uman incurajat sa puna in valoare furnizori de produse moderne si inovative menite sa sporeasca atat gradul de satisfactie al consumatorului final cat si increderea acestuia in solutii ce poarta cu mandrie eticheta "fabricat in Romania"

Indiferent de evolutia pietei de materiale de constructii aflata de ani buni in dificultate, inovatia, perseverenta si increderea in parteneri raman atribute de baza ale evolutiei sanatoase a mediului de afaceri si ma bucur sa le regasesc in principiile strategice ale companiei Mobifin.

Gabriel Preda, Director Comercial Vox Profile

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#compania Mobifin, #Mobifin 10 ani , #Bilant