Producatorul roman de aplicatii online Zitec continua angajarile in Bucuresti

Marti, 15 Iulie 2014, ora 13:15
1601 citiri
Producatorul roman de aplicatii online Zitec continua angajarile in Bucuresti

Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a ajuns in primul semestru al acestui an la o echipa de peste 100 de specialisti, cu 20% mai multi decat la finalul anului 2013.

In plus, compania planuieste sa angajeze inca 20 de persoane anul acesta, prin intermediul activitatilor de recrutare si al programelor de internship.

Zitec avea la sfarsitul anului trecut peste 90 de membri in echipa, iar de la inceputul anului 2014 si pana in prezent, a recrutat deja 18 colegi noi. Jumatate dintre acestia au ocupat pozitii in departamentul de web development (PHP si .NET), 17% s-au alaturat echipei de Online Marketing, iar restul s-au alaturat, in proportii egale, departamentelor de Quality Assurance, SysOps, respectiv HR si Operatiuni.

"In prima jumatate a anului 2014, echipei Zitec i s-au alaturat atat specialisti cu experienta profesionala dovedita in domeniu, cat si persoane care se afla in primii ani de cariera", a declarat Florentina Greger, HR Manager Zitec.

In plus, incepand cu 1 iulie, in cadrul Zitec au inceput si programele de internship, avand ca durata trei luni, pe zona de programare PHP, Drupal, Magento, Ruby on Rails si Quality Assurance. Participantii selectati beneficiaza de o perioada de training, urmand sa lucreze ulterior alaturi de specialistii Zitec pe proiecte. In functie de evolutia lor pe parcursul programelor de internship, au sansa de a se alatura permanent echipei.

Extindere de sediu si planuri de recrutare

In prezent, compania recruteaza activ atat pentru pozitii de specialisti - PHP Developer, Drupal Developer, Magento Developer, Quality Assurance Engineer, Graphic Designer, Mobile Developer, cat si pentru pozitii de management, respectiv: Project Manager, Head of Online Marketing si Head of SysOps. Pana la sfarsitul acestui an, Zitec doreste sa angajeze inca 20 de persoane.

"Noii colegi trebuie sa fie in primul rand pasionati de ceea ce fac, sa aiba cunostinte si competente tehnice specifice postului, experienta relevanta sau portofoliu de proiecte personale si nu in ultimul rand sa-si doreasca sa se implice in proiecte interesante si sa se dezvolte profesional in cadrul echipei noastre", a precizat Florentina Greger.

Recent, Zitec si-a extins spatiul de birouri cu inca un etaj in cladirea Phoenix Tower, ocupand in prezent peste 1.750 mp ce permit gazduirea, in total, a peste 150 de colegi, astfel incat spatiul de lucru per angajat sa se mentina peste media de 10 metri patrati oferita in industrie. Similar spatiului ocupat de Zitec inca din vara anului 2012, in amenajarea noului etaj s-a pus accentul pe elemente de stimulare a creativitatii si a gandirii neconventionale, astfel incat echipa sa se simta confortabil si sa fie orientata catre rezultate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#angajati Zitec, #producator aplicatii online Zitec, #recrutare Zitec , #Angajatori