Joburi in sectorul IT&C la Targul Virtual HiPo

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 17:59
2841 citiri
Joburi in sectorul IT&C la Targul Virtual HiPo

Profesionistii din sectorul IT, dar si studentii au la dispozitie peste 300 de oportunitati de angajare in cadrul celei de-a doua editii a Targului virtual pentru specialisti IT, gazduit de HiPo.ro.

Job-urile, din domeniile IT Software, IT Hardware si Telecomunicatii, includ mai ales pozitii pentru programatori, dar si oportunitati adresate celorlalte categorii de specialisti IT&C, se arata intr-un comunicat al echipei de proiect.

Angajatorii cauta dezvoltatori de software pentru platforme mobile, programatori PHP, JAVA, .NET, C, C++, C#, administratori de sistem, ingineri pentru suport tehnic, dar si manageri de proiect si analisti IT.

Printre companiile care participa cu stand virtual de angajator la cea de-a doua editie a evenimentului se numara: Orange, Innobyte, Endava, Metro Systems, Brainspotting, Atos, Ubisoft, Luxoft, Misys, Wooga si altele.

"In prezent, avem deschise inca aproximativ 30 de pozitii dedicate specialistilor IT. In speta, urmatoarele profiluri: Database Oracle or MSSQL Specialist/Administrator; Senior SAP Basis Administrator; Change Coordinator; IT Team Manager; System Administrator - Windows Server 2003; Windows System Administrator - Active Directory; LINUX / UNIX System Administrator ; IT Specialist - French Speakers." a declarat Larisa Vancea, Business Unit Head, Managed Services Romania, Atos IT Solutions and Services.

Pe langa posibilitatea aplicarii la oportunitatile de cariera disponibile in tara si in strainatate, pasionatii domeniului IT&C care viziteaza microwebsite-ul dedicat targului de pe HiPo.ro au ocazia sa afle mai multe despre angajatorii care ii intereseaza oprindu-se la standul virtual al acestora, vizualizand galeriile foto si video puse la dispozitie de companii.

In plus, persoanele care isi inscriu un CV pe site pana la sfarsitul anului participa automat la concursul pentru castigarea unui laptop sau a uneia din cele 10 sedinte de consiliere in cariera oferite de specialisti in resurse umane.

Candidatii pot aplica la oportunitatile de cariera din domeniul IT&C prin depunerea CV-ului HiPo.ro la standurile virtuale ale angajatorilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Pierderi colosale de 38.000 de miliarde de dolari: Care este cauza
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Pierderi colosale de 38.000 de miliarde de dolari: Care este cauza
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#targ joburi hipo ro, #joburi IT, #targ joburi virtual, #angajatori targ joburi IT , #Angajatori