Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Evaluarea si recompensarea performantei

Evaluarea si recompensarea performantei
Presiunea asupra departamentelor de vanzari din companii a crescut constant in ultimii ani. Targetul a crescut, criteriile de performanta sunt tot mai severe. Motivarea si responsabilizarea oamenilor a devenit o prioritate in orice business.

Evenimentul organizat de revista HR Manager va avea loc in data de 6 noiembrie 2013, la Hotel Intercontinental Bucuresti.

Conferinta "Evaluarea si recompensarea performantei" propune subiecte cruciale unei bune relatii intre top management, HR si angajati: criteriile de evaluare - aspecte juridice esentiale, criteriile de recompensare, beneficiile extrasalariale (particularitati, regim fiscal, personalizare) si proiectarea strategiilor de Comp & Ben.

Printre vorbitori se numara Ileana Lucian - partener Musat & Asociatii, Dan Dobre - Director Departament Vanzari Corporate, ING Asigurari de Viata si Andreea Voinea - Director executiv Resurse Umane BCR.

Conferinta se adreseaza managerilor de HR si specialistilor din departamentele de HR.

Accesul la eveniment nu presupune taxa de participare si se face pe baza invitatiei trimise de organizator, in limita locurilor disponibile.

Accesul reprezentantilor companiilor de consultanta si furnizorilor de servicii HR se face in baza unei taxe de participare de 100 lei + TVA, in limita locurilor disponibile.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1348 ori