Evaluarea si recompensarea performantei

Luni, 04 Noiembrie 2013, ora 16:28
1616 citiri
Evaluarea si recompensarea performantei

Presiunea asupra departamentelor de vanzari din companii a crescut constant in ultimii ani. Targetul a crescut, criteriile de performanta sunt tot mai severe. Motivarea si responsabilizarea oamenilor a devenit o prioritate in orice business.

Evenimentul organizat de revista HR Manager va avea loc in data de 6 noiembrie 2013, la Hotel Intercontinental Bucuresti.

Conferinta "Evaluarea si recompensarea performantei" propune subiecte cruciale unei bune relatii intre top management, HR si angajati: criteriile de evaluare - aspecte juridice esentiale, criteriile de recompensare, beneficiile extrasalariale (particularitati, regim fiscal, personalizare) si proiectarea strategiilor de Comp & Ben.

Printre vorbitori se numara Ileana Lucian - partener Musat & Asociatii, Dan Dobre - Director Departament Vanzari Corporate, ING Asigurari de Viata si Andreea Voinea - Director executiv Resurse Umane BCR.

Conferinta se adreseaza managerilor de HR si specialistilor din departamentele de HR.

Accesul la eveniment nu presupune taxa de participare si se face pe baza invitatiei trimise de organizator, in limita locurilor disponibile.

Accesul reprezentantilor companiilor de consultanta si furnizorilor de servicii HR se face in baza unei taxe de participare de 100 lei + TVA, in limita locurilor disponibile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Semn de criză? A doua lună consecutivă cu prăbușire a lucrărilor de construcții rezidențiale
Semn de criză? A doua lună consecutivă cu prăbușire a lucrărilor de construcții rezidențiale
Volumul lucrărilor de construcții a scăzut semnificativ pentru a doua lună consecutiv în România. Dacă pe parte de construcții inginerești prăbușirea începută în ianuarie a fost...
Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Gigantul auto american Ford recheamă peste 450.000 de vehicule, în Statele Unite, după ce au fost detectate probleme la nivelul bateriei, care pot conduce la pierderea puterii de transmisie și...
#conferinta HR Manager, #evaluare performanta angajati, #recompense angajati, #beneficii angajati , #Angajatori