Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bosch angajeaza 325 de specialisti in Romania. Ce posturi sunt disponibile

Bosch angajeaza 325 de specialisti in Romania. Ce posturi sunt disponibile


Bosch a demarat angajarile pentru noua fabrica din Cluj, a carui constructie a inceput in mai 2012. Grupul are in total aproximativ 325 de posturi disponibile, in special pentru ingineri cu diferite specializari, dar si pentru personal din domeniul economic si administrativ.

"Cluj va deveni pentru Bosch un centru extrem de important, urmand ca aici sa se construiasca atat un centru de cercetare si dezvoltare, cat si o unitate de productie pentru industria auto. (...) Intrucat pozitia de inginer necesita o perioada de acomodare si de training mai indelungata, vom incepe cautarile pentru aceste pozitii. Intr-o prima faza cautam ingineri atat pentru centrul de cercetare si dezvoltare de la Cluj, cat si ingineri pentru unitatea de productie, acestia urmand sa fie trimisi pentru scolarizare la fabricile Bosch din Germania, Franta sau Ungaria" a declarat Brigitte Eble, director general al Robert Bosch SRL si reprezentanta grupului Bosch in Romania.

Posturile libere sunt afisate atat pe site-ul companiei, www.bosch.com.ro, la sectiunea "Cariere", cat si pe site-urile de recrutare. Pana la sfarsitul anului viitor, cei aproximativ 325 de angajati isi vor desfasura activitatea in cadrul unitatii de la Cluj, atat in domeniul productiei si cercetarii, cat si in cel administrativ. De-a lungul urmatorilor ani, locatia urmeaza sa fie extinsa.

Intr-o prima faza, cea de constructie, investitiile planificate se ridica la valoarea de 77 de milioane de euro. Noul centru va avea o suprafata totala de circa 38.000 de metri patrati.

Pana in prezent, Grupul Bosch este reprezentat in Romania in trei orase: Bucuresti, Blaj si Timisoara, cu un numar total de angajati la inceputul lui 2012 de 1.400 de persoane.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2760 ori