Bosch angajeaza 325 de specialisti in Romania. Ce posturi sunt disponibile

Joi, 25 Octombrie 2012, ora 13:59
2970 citiri
Bosch angajeaza 325 de specialisti in Romania. Ce posturi sunt disponibile

Bosch a demarat angajarile pentru noua fabrica din Cluj, a carui constructie a inceput in mai 2012. Grupul are in total aproximativ 325 de posturi disponibile, in special pentru ingineri cu diferite specializari, dar si pentru personal din domeniul economic si administrativ.

"Cluj va deveni pentru Bosch un centru extrem de important, urmand ca aici sa se construiasca atat un centru de cercetare si dezvoltare, cat si o unitate de productie pentru industria auto. (...) Intrucat pozitia de inginer necesita o perioada de acomodare si de training mai indelungata, vom incepe cautarile pentru aceste pozitii. Intr-o prima faza cautam ingineri atat pentru centrul de cercetare si dezvoltare de la Cluj, cat si ingineri pentru unitatea de productie, acestia urmand sa fie trimisi pentru scolarizare la fabricile Bosch din Germania, Franta sau Ungaria" a declarat Brigitte Eble, director general al Robert Bosch SRL si reprezentanta grupului Bosch in Romania.

Posturile libere sunt afisate atat pe site-ul companiei, www.bosch.com.ro, la sectiunea "Cariere", cat si pe site-urile de recrutare. Pana la sfarsitul anului viitor, cei aproximativ 325 de angajati isi vor desfasura activitatea in cadrul unitatii de la Cluj, atat in domeniul productiei si cercetarii, cat si in cel administrativ. De-a lungul urmatorilor ani, locatia urmeaza sa fie extinsa.

Intr-o prima faza, cea de constructie, investitiile planificate se ridica la valoarea de 77 de milioane de euro. Noul centru va avea o suprafata totala de circa 38.000 de metri patrati.

Pana in prezent, Grupul Bosch este reprezentat in Romania in trei orase: Bucuresti, Blaj si Timisoara, cu un numar total de angajati la inceputul lui 2012 de 1.400 de persoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
Guvernanții lansează în consultare publică un proiect de hotărâre care vizează deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, la Beba Veche, în județul Timiș. Trecerea în Ungaria...
#angajari Bosch, #angajari Cluj, #investitie Bosch Romania , #Angajatori