Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ajutor pentru firmele care infiinteaza minimum 10 locuri de munca. Liber la cereri

Ajutor pentru firmele care infiinteaza minimum 10 locuri de munca. Liber la cereri


Schema de ajutor prin care firmele care infiinteaza minimum 10 locuri de munca pot obtine bani de la stat, instituita anul trecut, continua si in 2015. Mai exact, o noua sesiune de inregistrare a cererilor pentru finantare se deschide luni, a anuntat recent Ministerul Finantelor.

O noua sesiune de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare in baza HG nr. 332/2014 se desfasoara in perioada 02 - 27 februarie 2015, cu posibilitatea prelungirii in conditiile legii, bugetul total alocat sesiunii fiind de 450 milioane lei, se mentioneaza intr-un comunicat al MFP, remis recent redactiei.

"Este vorba despre acordarea unui ajutor de stat de maximum 50% din costurile salariale totale ale companiilor care creaza minim 10 noi locuri de munca. Aceasta schema de ajutor de stat va conduce la crearea a 3.724 de noi locuri de munca", a explicat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov.

Citeste continuarea articolului "Ajutor pentru firmele care ofera minimum 10 locuri de munca. Liber la cereri" pe AvocatNet.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1773 ori