Tineri, frumosi si bogati: Cei mai sexy CEO din lume (Galerie foto)

Miercuri, 03 Octombrie 2012, ora 17:40
6694 citiri
Tineri, frumosi si bogati: Cei mai sexy CEO din lume (Galerie foto)

Sunt tineri, conduc afaceri de miliarde de dolari si dovedesc o intuitie cel putin la fel de mare ca a unui antreprenor experimentat.

Pe prima pozitie in topul celor mai atragatori CEO din lume se afla nume celebre, precum Marissa Mayer, de la Yahoo, dar si directori mai putin cunoscuti, care ocupa, insa, primele locuri in clasament.

Directorii executivi sunt alesi, de obicei, pentru strategia de business adoptata, pentru atitudinea si competentele profesionale dovedite, dar si criteriile estetice ar trebui sa fie luate in considerare, scrie Business Insider. Publicatia a realizat topul celor mai sexy directori executivi din lume.

In clasament figureaza nume celebre, cum ar fi Marissa Mayer, noul director de la Yahoo sau Sean Combs cunoscut, mai degraba, dupa numele de scena, P. Diddy. Mayer ocupa locul 21 in topul celor mai sexy directori executivi din lume, in timp ce starul muzical se afla pe locul 15. Cu toate acestea, primele pozitii sunt ocupate de manageri mai putin cunoscuti.

Ben Rattray

Ben Rattray, in varsta de 32 de ani, a infiintat change.org, un site care se ocupa cu promovarea de petitii online. Afacerea sa a avut succes mai ales in randul tinerilor, interesati de toate schimbarile care apar pe plan social si in cultura urbana. Datorita profitului obtinut, Rattray a ajuns in Topul Time al celor mai influenti 100 de oameni din lume.

Tory Burch

Pe urmatoarea pozitie se afla creatoarea de moda Tory Burch, care conduce din 2004 casa de moda cu acelasi nume. In varsta de 46 de ani, Tony Burch a fondat in 2007 si o institutie filantropica, al carui scop declarat este "sustinerea femeilor, din punct de vedere economic".

Jack Dorsey

Fondatorul Twitter, Jack Dorsey, se afla pe locul al treilea si este urmat de Jennifer Hyman, fondatoarea Rent the Runway, Pete Cashmore, directorul executiv de la Mashable.com si Frederic Oudea, din cadrul Societe Generale.

Jennifer Hyman

Jennifer Hyman, fondatoarea site-ului Reny the Runway, in varsta de 31 de ani, a reusit sa gaseasca o nisa pe care a exploatat-o in mod profitabil. Site-ul pe care il administreaza le permite femeilor sa inchirieze rochii de ocazie. Clientele nu au ramas indiferente, mai ales ca in mod normal nu si-ar fi permis sa plateasca tariful intreg pentru cumpararea tinutelor, scrie publicatia amintita.

Pete Cashmore

Pete Cashmore, in varsta de 27 de ani, a pus bazele site-ului Mashable, care contine stiri despre importanta inovatiilor din lumea digitala si despre impactul acestora asupra mediului inconjurator.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#ceo, #ceo yahoo, #ceo Twitter, #director general , #Angajati