Tehnici de motivare a angajatilor: suprinde-i placut cu cele mai inspirate cosuri cadou de Craciun

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 18:24
2914 citiri
Tehnici de motivare a angajatilor: suprinde-i placut cu cele mai inspirate cosuri cadou de Craciun

Orice companie mare si orice corporatie se dezvolta si reuseste sa se impuna in domeniul in care activeaza datorita angajatilor. Recompensarea lor din timp in timp este esentiala, indiferent ca este realizata prin aprecierea rezultatelor sub forma unor mariri salariale, a unor bonusuri sau prin oferirea unor cosuri cadou in perioada Sarbatorilor.

Managerii de top stiu ca succesul companiei depinde in mare masura de munca angajatilor, motiv pentru care isi dedica o buna parte din timp cultivarii relatiei cu acestia. Premiile in bani sunt deseori privite ca o unealta motivationala puternica, deoarece pot asigura satisfacerea unor nevoi multiple. Ele sunt unul dintre cele mai populare metode de a incuraja comportamentul pozitiv al angajatilor si de a-i ajuta sa fie multumiti de ei insisi.

Cu toate acestea, este bine de stiut ca oamenii raspund pozitiv si altor tipuri de tehnici de motivare precum: recunoasterile, laudele, avansarile, dobandirea unor responsabilitati sporite si acordarea posibilitatii de a face ceva semnificativ.

In aceasta categorie a recompenselor non-financiare intra si cosurile cadou personalizate, care arata grija si atentia acordata fiecarui angajat mai presus de simplul bonus anual.

Oferirea unei felicitari si a unei recompense financiare este foarte des vazuta ca o obligatie de ambele parti si implica o relatie rece care nu aproprie angajatul de firma. In schimb, prin oferirea unor cosuri cadou de Craciun, angajatii se vor simti apreciati si vor recunoaste efortul depus pentru conceperea unui cadou personalizat menit a le face sarbatorile mai dulci.

Un angajat multumit este un angajat devotat

Unul dintre cele mai importante obiective interne ale companiilor de astazi este atragerea talentului si mentinerea acestuia in interiorul companiei. In plus, studiile arata ca un angajat motivat este cu pana la 40% mai productiv.

In acest context, oferirea de cosuri Craciun cu dulciuri premium si bauturi fine prezinta beneficii multiple pentru companie si duce la consolidarea relatiei cu angajatii. In urma acestui gest frumos, angajatul va fi mai determinat sa isi indeplineasca sarcinile, va incerca mereu sa fie la inaltimea asteptarilor, avand totodata garantia ca relatia lui cu angajatorul este una armonioasa, productiva si bazata pe incredere reciproca.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#cosuri cadou Craciun, #cadouri corporate, #motivare angajati, #cadouri angajati , #Angajati