Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Sporuri de pana la 250% din salariu pentru angajati din aviatie

Sporuri de pana la 250% din salariu pentru angajati din aviatie


Sporurile si primele pe care le primesc aproape 600 de angajati din aviatia de stat si Autoritatea Navala Romana vor creste spectaculos, pana la 250% in cazul unor directori sau 60-70% pentru un capitan de port.

Cele mai mari cresteri sunt la Aeroclubul Romaniei, unde noile sporuri sunt cuprinse intre 180% si 250%, nivelul maxim revenind directorului general, directorului general adjunct, directorului de zbor si comandantilor de detasament.

La Scoala Superioara de Aviatie, sporurile si primele vor fi cuprinse intre 90% si 150%, iar pentru Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile noul plafon maxim a fost stabilit la 90%.

Angajatii Autoritatii Navale vor avea sporuri si prime de pana la 40% din salariul de baza (conducator salupa - 24 de beneficiari), 60% (inspector de specialitate/capitan de port in aparatul central - 56 de beneficiari) si 70% (capitan de port - 218 de beneficiari).

"In cazul Scolii Superioare de Aviatie Civila si Aeroclubului Romaniei depasirea limitei de 30% este determinata de acordarea indemnizatiei de zbor", se mentioneaza in nota de fundamentare a unui proiect de hotarare de guvern elaborat de Ministerul Transporturilor.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1393 ori