Protejeaza-ti angajatii cu echipamente de protectia muncii de calitate

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 16:35
1528 citiri
Protejeaza-ti angajatii cu echipamente de protectia muncii de calitate

Cel mai valoros bun al oricarei organizatie sunt oamenii sai. Angajatorii ar trebui sa implementeze si sa foloseasca cele mai bune practici de siguranta si sa detina cele mai bune echipamente de protectie la locul de munca.

Echipamentele de protectie ofera o masura de protectie aditionala muncitorilor cand toate celelalte masuri de siguranta sunt aplicate. Sa iti inveti angajatii sa foloseasca echipamentele de protectie este esential pentru a te asigura ca echipamentul ofera maximum de protectie posibila.

Echipamente de protectie de la TOP DEFENDER

TopDefender.ro este un magazin online ce ofera echipamente si solutii de protectia muncii. Magazinul este certificat drept firma de incredere in 2017 si este preferatul multor angajatori ce isi doteaza firma cu echipamente de protectie de calitate constant. Acestia isi desfasoara activitatea atat in Romania, cat si in afara acesteia.

Top Defender pune la dispozitie clientilor sai o gama diversa de echipamente de protectie, precum articole de imbracaminte, incaltaminte, manusi, casti, viziere, ochelari, masti, antifoane, produse curatenie si igiena.

Mai mult decat atat, daca nu esti hotarat asupra produselor si ai nevoie de sfaturi, poti solicita o oferta personalizata pe www.topdefender.ro.

De ce sunt necesare echipamentele de protectie?

Chiar daca locurile de munca sunt realizate in asa fel incat sa fie cat mai sigure posibil, riscurile inca raman. Aceste riscuri includ lovituri la cap sau picioare datorita obiectelor ce se afla in cadere sau la piele ce ar putea avea loc datorita substantelor chimice corozive, cum este acidul. Ochii pot fi de asemenea in pericol datorita prafului si a altor particule.

Daca angajatii tai lucreaza intr-un mediu cu temperaturi foarte inalte sau foarte scazute, creste riscul de aparitie a unor boli si echipamentele de siguranta, precum manusile sunt extrem de importante in protejarea mainilor in fata temperaturilor extreme.

Alegerea echipamentelor de siguranta potrivite

Inainte de alegerea echipamentelor de siguranta este important sa luam in considerare daca se potrivesc pentru jobul angajatilor si daca ofera nivelul potrivit de protectie.

In cazul in care esti nehotarat asupra produselor pe care doresti sa le achizitionezi, suna un reprezentant al firmei Top Defender si te va ajuta sa achizitionezi produsele care te intereseaza la un raport pret/calitate excelent.

Depozitarea si intretinerea echipamentelor de siguranta

Echipamentele de protectie trebuie depozitate corect cand nu sunt folosite. Acestea trebuie sa fie curate si intr-o conditie buna, astfel angajatii ar trebui sfatuiti sa intretina si sa verifice constant starea echipamentelor de protectie.

Daca anumite parti ale echipamentelor necesita inlocuire, atunci ar trebui ca acest lucru sa se stie si sa se rezolve imediat.

Natura unor industrii te determina sa doresti sa faci tot ce se poate pentru a-ti proteja angajatii, fiindca indiferent daca iti iei toate masurile de protectie necesare, exista intotdeauna riscuri de pericole pentru angajati.

Ca antreprenor esti direct responsabil de oamenii tai si de conditiile de lucru pe care le asiguri. Suntem siguri ca nu iti doresti sa platesti daune materiale in caz de accident sau mai rau, sa fii respnsabil penal pentru decesul survenit la locul de munca. De aceea, intereseaza-te de legislatia existenta in domeniu si doteaza-ti angajatii cu echipamentele de protectie potrivite pentru a minimiza riscurile.

Produse noi octombrie 2017

Top Defender si-a actualizat stocul cu o serie de produse noi cu cateva zile in urma.

Clientii in cautarea echipamentelor de protectia muncii pot gasi acum ultimele modele de incaltaminte pentru protectie sporita a picioarelor, dar si ultimele modele aparute de imbracaminte pentru vizibilitate maxima si protectia partii de sus a corpului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
#echipamente protectie , #Angajati