Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

PricewaterhouseCoopers Romania - cifra de afaceri cu 20% mai mare in anul fiscal 2006-2007

PricewaterhouseCoopers Romania - cifra de afaceri cu 20% mai mare in anul fiscal 2006-2007
Cifra de afaceri a PricewaterhouseCoopers Romania a ajuns in anul financiar incheiat la 30 iunie 2007 la 40,5 milioane de dolari, valoare cu aproximativ 20 la suta mai mare decat in anul financiar anterior, a informat miercuri, compania, intr-un comunicat.

PricewaterhouseCoopers are in prezent, in Romania, o cota de piata de aproximativ 13-15 la suta si a avut in ultimii ani un ritm de crestere constant de peste 20 de procente, potrivit directorului general al companiei, Vasile Iuga.

Piata de consultanta din Romania se ridica la aproximativ 250 milioane dolari, fiind intr-o crestere accelerata, mai precizeaza comunicatul.

PricewaterhouseCoopers a intrat pe piata romaneasca in 1991, fiind prima companie internationala de consultata financiara care a deschis birou la noi in tara. Compania opereaza in Romania si Moldova printr-o retea de patru birouri (Bucuresti, Cluj, Timisoara si Chisinau), la care se va adauga in curand al cincilea birou, la Constanta. Compania are 12 parteneri si peste 550 de angajati.

Portofoliul de clienti al firmei PricewaterhouseCoopers Romania include companii din diverse sectoare economice. Cei mai multi clienti provin din sectorul energetic, al telecomunicatiilor, al automobilelor si din cel al serviciilor financiare. In prezent, mai mult de jumatate din portofoliul de clienti de audit ai companiei in reprezinta companii romanesti.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 914 ori