Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Parteneriat strategic in valoare de peste 45 milioane lire in industria IT

Parteneriat strategic in valoare de peste 45 milioane lire in industria IT


Endava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapida crestere din Europa, cu peste 1.500 de angajati la nivel de grup, a semnat un parteneriat strategic pentru 3 ani cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie, pentru continuarea furnizarii unei game complexe de servicii informatice.

Dupa o colaborare de succes de peste 2 ani si jumatate si pe fondul beneficiilor reciproce, cele doua companii au luat decizia de a semna un contract multi-anual in valoare de 45 de milioane de lire sterline (aprox. 55,5 mil. euro) pentru furnizarea de servicii IT. Endava devine astfel principalul partener Worldpay din regiune ca Integrator de Sisteme pentru programul de transformare a infrastructurii IT a Worldpay, care are in vedere dezvoltarea generatiei urmatoare de platforme de plati electronice, simultan cu dezvoltarea continua a platformelor software detinute de Worldpay si asigurarea suportului pentru acestea.

"Este o oportunitate deosebita pentru noi sa fim implicati in acest program complex de transformare a platfomei de plati a Worldpay intr-un moment in care platile online si cele de pe echipamente mobile au capatat o amploare incredibila. Este imbucurator faptul ca, dupa ce am lucrat indeaproape in ultimii 2 ani, Worldpay a decis incheierea unui parteneriat pe termen lung. Acest lucru este o confirmare a capacitatii de livrare a echipelor noastre de dezvoltare din Europa de Est", a explicat John Cotterell, CEO Endava.

In prezent, peste 200 de angajati din centrele Endava din Romania si Moldova sunt implicati in proiecte de dezvoltare software livrate pentru Worldpay. Endava are la acest moment peste 1.100 de persoane angajate in sediile din Bucuresti, Cluj si Iasi.

"Worldpay si Endava au dezvoltat o relatie puternica in ultimii ani, iar acest nou acord strategic reflecta nivelul de angajament din partea ambelor organizatii pentru a ne asigura ca vom continua sa oferim solutii de plati inovatoare si de calitate ridicata pentru clienti. Worldpay are aspiratii de crestere accelerata si contam pe colaborarea cu Endava pentru a le indeplini", a declarat Rob Hornby, CIO Worldpay.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1420 ori