Muzeul Antipa a facut 70.180 lei intr-un singur weekend

Marti, 20 Septembrie 2011, ora 19:21
1708 citiri
Muzeul Antipa a facut 70.180 lei intr-un singur weekend

Muzeul National "Grigore Antipa" a avut 5.706 vizitatori si incasari de 70.180de lei in primul weekend dupa redeschidere, conform Mediafax.

Astfel, in weekendul 17 - 18 septembrie, s-au inregistrat 5.706 vizitatori de toate varstele, dintre care: 2.859 adulti, 1.338 elevi, 637 pensionari si studenti si 872 vizitatori ce beneficiaza de gratuitate.

Incepand cu data de 20 septembrie, Muzeul Antipa isi reconfigureaza tarifele la bilete, dupa cum urmeaza: tarif intreg pentru adulti - 20 de lei, tarif pentru elevi, studenti (cu legitimatii valabile), posesorii de carduri Euro 26, cu varsta pana in 30 de ani, persoane adulte cu handicap mediu sau usor - 5 lei, si tarif pentru pensionari - 10 lei.

Beneficiaza de gratuitate la biletele de intrare in muzeu: copiii prescolari, elevii si studentii cetateni romani din afara granitelor tarii, bursieri ai statului roman, angajatii Ministerului Culturii, angajatii retelei muzeale din Romania si ai Institutului National de Cercetare in Domeniul Conservarii si Restaurarii, posesorii cardurilor ICOM, studenti ai Facultatilor de Biologie, Agronomie, Silvicultura si Arte Plastice, in baza legitimatiei de student. 

De asemenea, mai pot vizita gratuit muzeul delegatiile oficiale precum si alte delegatii cu caracter cultural, in limita programului de functionare al muzeului, membrii Cavaleri ai M.N.I.N.G.A., membrii S.O.R., copiii in varsta de pana la 18 ani, care au nevoi speciale sau cu handicap, precum si persoana insotitoare a copilului in varsta de pana la 18 ani cu handicap, copiii in varsta de pana la 18 ani carora li se aplica masuri sociale de protectie, adultii cu handicap grav sau accentuat, precum si persoana insotitoare.

In plus, in fiecare zi de 26 a lunii, accesul este gratuit.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#antipa, #muzeu antiva, #redeschidere antipa, #relansare antipa, #bilet antipa, #muzeu , #Angajati