Marsh Romania a intermediat anul trecut prime de 226,2 milioane lei

Marti, 02 Iunie 2009, ora 13:57
1507 citiri
Marsh Romania a intermediat anul trecut prime de 226,2 milioane lei

Marsh Romania, subsidiara locala a celui mai mare broker de asigurari din lume, a intermediat anul trecut prime de 226,18 milioane lei, in crestere cu 44% fata de anul anterior, pe fondul avansului puternic pe segmentul de asigurari de credite, potrivit datelor auditate ale companiei,potrivit Newsin.

In 2007, Marsh Romania a intermediat prime de 156,5 milioane lei.

In acelasi timp, veniturile companiei au avansat cu 28,5%, pana la 27,56 milioane de lei, de la 21,44 milioane lei in 2007, se mentioneaza in comunicat.

"Anul 2008 a adus cu sine dezvoltarea importanta a unor clase de asigurari cum ar fi cele de credit (crestere de circa 300%), cele dedicate daunelor la proprietati (un plus de 88,5% fata de 2007) sau raspundere civila generala care au inregistrat un avans de 37%", se arata in comunicat.

Pe segmentul de asigurari generale, compania a intermediat prime de 222,25 milioane lei, iar pe segmentul de asigurari de viata primele intermediate au fost de 3,93 milioane lei.

Marsh este una dintre companiile grupui Marsh & McLennan Companies (MMC), un grup cu peste 54.000 de angajati si cu venituri anuale de peste 11 miliarde de dolari.

Din grupul MMC mai fac parte companii precum: Mercer, companie de consultanta financiara in domeniul resurselor umane, Guy Carpenter, specializat pe risc si reasigurare, Oliver Wyman, consultanta de management, si Kroll, compania de consultanta de risc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#prime, #asigurari generale, #credit, #venituri, #angajati, #consultanta , #Angajati