Managementul valorilor. Cum poate fi crescuta performanta angajatilor romani

Miercuri, 01 Mai 2013, ora 07:56
1726 citiri
Managementul valorilor. Cum poate fi crescuta performanta angajatilor romani

Rezultatele studiului "Managementul valorilor: aplicatii in resurse umane", realizat de Result Development, vor fi prezentate pe 14 mai 2013, la Libraria Bastilia, in cadrul evenimentului cu acelasi nume. Cu aceasta ocazie vor fi dezbatute solutii de crestere a performantei companiei prin managementul valorilor angajatilor.

Studiul va fi prezentat de catre Dorin Bodea, manager general Result Development si comentat de invitatii: Monica Vijeu, manager resurse umane JTI Romania, Janina Radulescu, organizational development coordinator Coca-Cola HBC Romania, Vintila Mihailescu, sociolog si antropolog si Dragos Anastasiu, presedinte Eurolines.

Evenimentul este dedicat managerilor si specialistilor in resurse umane, iar participarea se face in baza invitatiilor emise de organizatori.

Realizat de compania Result Development, studiul vorbeste despre valorile angajatilor romani si a fost realizat in perioada noiembrie 2011 - iulie 2012, analizand raspunsurile a 1481 de participanti din toata tara, peste 90% fiind cu studii superioare si peste 80% avand statut de angajati.

Noutatea cercetarii consta in analiza valorilor centrale, structurale si ideale ale angajatilor romani si explicarea surselor motivationale si a modelelor comportamentale pe care le genereaza.

Astfel, evenimentul va aduce in discutievalorile impartasite de angajatii romani, ce ii motiveaza si ce-i nemultumeste, dar si care sunt criteriile de care tin cont angajatii romani in deciziile lor.

In cadrul studiului au fost investigate 40 de valori structurate in urmatoarele 5 grupe: valori de realizare prin munca; valori de relationare (privind lucrul cu ceilalti); valori privind evolutia, progresul; valori personale; valori morale. Metoda de cercetare a constat in evaluarea celor 40 de valori atat la propria persoana, cat si la romani, in general.

Cei interesati de studiul privind valorile angajatilor romani si de participarea la eveniment pot afla mai multe informatii la www.result.ro/studiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Interzicerea închirierii locuințelor în blocurile cu bulină. Expert: "Sunt multe clădiri la fel de vulnerabile"
Interzicerea închirierii locuințelor în blocurile cu bulină. Expert: "Sunt multe clădiri la fel de vulnerabile"
Pregătirea României și a Capitalei pentru următorul mare cutremur a intrat pe agenda publică în 2024. Miercuri, 10 aprilie, edilul Nicușor Dan a anunțat un proiect pilot de evaluare rapidă...
FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, de la 3,8% cât estima în octombrie, până la 2,8%, arată cel mai...
#studiu valori angajati romani, #studiu valori Result Development, #managementul valorilor resurse umane, #eveniment valori Libraria Bastilia , #Angajati