Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Gebruder Weiss investeste zece milioane de euro pentru un parc industrial pe A1 Bucuresti-Pitesti

Gebruder Weiss investeste zece milioane de euro pentru un parc industrial pe A1 Bucuresti-Pitesti

Transportatorul austriac Gebruder Weiss a cumparat un teren de 70.000 de metri patrati pe autostrada Bucuresti-Pitesti si planuieste sa investeasca intr-o prima faza circa zece milioane euro, pentru constructia de spatii de depozitare, a informat compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

"Prima faza a proiectului, constructia a 12.000 metri patrati de spatii de depozitare si achizitia terenului presupune o investitie de zece milioane euro. Terenul este amplasat la kilometrul 23 al autostrazii, zona care a cunoscut o dezvoltare rapida in ultimii ani pe segmentul spatiilor de logistica si de productie", sustine in comunicat, Ionut Ciocan, consultant in cadrul departamentului industrial al DTZ.

Potrivit companiei de servicii imobiliare DTZ Echinox, intermediarul tranzactiei, aceasta este cea mai mare tranzactie cu teren pentru spatii industriale din acest an. Transportatorul austriac este prezent pe piata romaneasca din anul 2001. Gebruder Weiss Holding AG are sediul central in doua orase din Austria si este printre cei mai mari furnizori de servicii de transport si logistica. Compania are peste 3.900 de angajati si detine 134 de locatii in 21 de state.

DTZ este o companie internationala de servicii si consultanta imobiliara cu o retea de circa 200 de birouri in 163 de orase. DTZ si-a descis la Bucuresti birourile in noiembrie 2002 prin semnarea unui contract de parteneriat cu Echinox Consulting, o companie imobiliara locala de succes. DTZ este una din principalele societati de consultanta imobiliara la nivel global cu peste 9.000 de angajati in peste 40 de tari. DTZ ofera servicii de consultanta pentru companii, agentie, brokeraj, evaluare, finantari corporative, managementul proprietatilor si cercetare.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1082 ori