FERDINAND BUSINESS CENTER CLUJ - Gata de oaspeti ! Viitorii chiriasi sunt invitati sa vizioneze cladirea din Centrul orasului Cluj-Napoca, destinata spatiilor de birouri

Luni, 02 Decembrie 2013, ora 15:11
3326 citiri
FERDINAND BUSINESS CENTER CLUJ - Gata de oaspeti ! Viitorii chiriasi sunt invitati sa vizioneze cladirea din Centrul orasului Cluj-Napoca, destinata spatiilor de birouri

FERDINAND BUSINESS CENTER a ajuns la ultimele retusuri; ultimele pregatiri pentru intampinarea companiilor si a angajatilor acestora sunt aproape de finalizare.

Cladirea Ferdinand, destinata in primul rand spatiilor de birouri, se pregateste sa isi ocupe cele spatiile disponibile, cu angajati ai companiilor ce isi desfasoara activitatea in Cluj-Napoca. Deasemnea companiile ce doresc sa isi schimbe locul actual de activitate, alegand orasul Cluj-Napoca ca punct de lucru pentru activitatile lor sunt si ei bineveniti.

Centrul orasului Cluj-Napoca reprezinta principala zona culturala, financiara, administrativa si comerciala a municipiului Cluj; de aceea, cei care aleg sa imi desfasoare activitatea in Cladirea Ferdinand Business vor beneficia de avantajele pe care le ofera centrul orasului: accesabilitate la transport public, timp redus de deplasare in oricare colt al orasului, acces rapid la centre comerciale si hoteluri, etc.

Situata in Centrul Clujului, pe strada Regele Ferdinand nr. 10, cladirea Ferdinand Business Center a beneficiat de reamenajare si reconversie, transformandu-se intr-o cladire sigura si eleganta.

In prezent, Ferdinand Business Center este o moderna cladire care se distinge prin caracteristicile tehnice si arhitecturale de prima clasa.

Ferdinand Business Center pune la dispozitia clientilor 1.307 mp clasa A, structurati pe 5 etaje la care se adauga subsolul, parterul (destinatie spatiu comercial) si mansarda. In spatele cladirii este disponibila o mica gradina ce va putea fi folosita ca si loc de relaxare in pauza de masa.

Detaliile tehnice ale cladirii Ferdinand Business Center sunt de luat in calcul de catre viitorii chiriasi.

Astfel ca principalele dotari ale cladirii sunt:

- Ventilate de tipTrespaUniRock

- Finisaje interioare ultramoderne: spatii placate cugreso-granit

- Instalatii de racire/incalzire racordate la chillere

- Generator propriu

- Lift Otis Black Edition(editie limitata), cu sistem de monitorizare a deplasarii unitatii in timp real

In cadrul Centrului Ferdinand, viitorii chiriasi au posibilitatea de a alege spatii de birouri, de tip open space, cu suprafete 164 mp pe fiecare din etajele 1-5, respectiv 164 mp la parter.

Spatiile de birouri au fost gandite sa satisfaca cerintele actuale dar si cele de dezvoltare ale companiilor. asigurand in acelasi timp dorinta de personalizare prin dispunerea lor in corpuri independente.

Mai multe detalii despre spatiile disponibile gasiti pe:FERDINAND BUSINESS CENTER.COM

Mai multe detalii in legatura cu inchirierea cladirii de birouri puteti afla la adresa de e-mail alexandra.truca@dekassa.ro.

Dezvoltatori:

David Zazashvili Tel. 0744 508 550

Tony Shamel Tel. 0744 301 309

Localizare FERDINAND BUSINESS CENTER

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Cladirea Ferdinand Cluj, #arhitectura cladirea Ferdinand Cluj, #renovari Cladirea Ferdinand Cluj , #Angajati