Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Economii in criza: Cat castiga o firma daca angajeaza cinci absolventi

Economii in criza: Cat castiga o firma daca angajeaza cinci absolventi


Companiile care angajeaza tineri fara experienta, persoane trecute de o anumita varsta sau cu handicap, in general categorii defavorizate pe piata muncii, primesc din partea statului anumite facilitati care se traduc prin economii importante la sfarsit de an.

"In contextul actual, in care firmele se zbat pentru mentinerea pe linia de plutire, iar principiul general valabil ca succesul este realizat printr-o crestere a veniturilor si nu o diminuare a cheltuielilor nu mai poate fi respectat, orice economie, cat de mica, devine foarte importanta", a afirmat consultantul fiscal George Niculescu, partener al firmei Tax&Business Solutions, pentru Ziare.com.

O firma cu zece angajati, din care doi absolventi de studii superioare, doi absolventi de scoli postliceale si un absolvent al scolii de meserii, cu cheltuieli salariale anuale totale de 246.813 lei, realizeaza o economie anuala de aproximativ 16%, respectiv de 38.784 de lei/pe an.

Citeste mai multe despre Economii in criza: Cat castiga o firma daca angajeaza cinci absolventi pe Ziare.com.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1723 ori