Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Directorul CFR a fost demis

Directorul CFR a fost demis

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca directorul Sucursalei Regionale de Cai Ferate Bucuresti a CFR SA, Gavrila Manaila a fost demis din functie sambata, iar atributiile acestuia au fost preluate de Laurentiu Maraloi, potrvit Mediafax.

 


"Motivele demiterii sunt organizarea necorespunzatoare a lucrarilor de intretinere si reparatii din statia Bucuresti Nord, nerespectarea dispozitiilor care prevedeau fluidizarea traficului feroviar in week-end-ul de 1 mai si coordonarea defectuoasa a lucrarilor de reparatii programate in Gara de Nord, ceea ce a dus la pertubarea traficului de calatori" se precizeaza intr-un comunicat.Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA informeaza ca in cursul noptii de vineri spre sambata s-au desfasurat lucrari de inlocuire a celui mai solicitat macaz din Gara de Nord, macaz care permite circulatia a peste 80 la suta din trenurile care intra si ies din Bucuresti Nord.


 


Lucrarile de inlocuire si recentralizare a macazului in instalatie a fost finalizata la ora 7.45, iar circulatia trenurilor se desfasoara in prezent in conditii normale atat la sosire, cat si la intrare in Gara de Nord.Pana la ora 7.45, 15 trenuri au inregistrat in total intarzieri de 580 de minute.


Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat ii asigura ca toate masurile operative intreprinse de angajatii feroviari au ca principal scop desfasurarea circulatiei feroviare in conditii normale de trafic.


Cele mai multe trenuri afectate de intarzieri au fost cele de pe ruta Brasov.
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1605 ori