Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Declaratia privind evidenta nominala a angajatilor trebuie depusa intre15-25 februarie

Declaratia privind evidenta nominala a angajatilor trebuie depusa intre15-25 februarie

Angajatorii trebuie sa depuna "Declaratia privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata la bugetul asigurarilor pentru somaj", aferenta lunii ianuarie, la agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca, incepand cu data de 15 februarie.

Potrivit Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), angajatorii pot depune declaratia privind evidenta nominala a angajatilor si a obligatiilor de plata la bugetul asigurarilor pentru somaj, pentru luna ianuarie incepand cu data de 15 februarie. Modificarea termenului este determinata de faptul ca Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei (MMSSF) nu a aprobat, inca, noul model al declaratiei. Declaratiile pot fi depuse pana in data de 25 februarie.

ANOFM informeaza ca pentru lunile urmatoare declaratia va fi depusa in perioada 1 - 25 ale fiecarei luni.

De asemenea, ANOFM informeaza ca programul DECLSOM, pentru completarea declaratiei de catre angajator, va fi disponibil pe adresa de internet a institutiei, incepand cu data de 10 februarie.

Structura anexelor 1 si 2 ale declaratiei privind evidenta nominala a asigurarilor si a obligatiilor de plata catre sistemul asigurarilor sociale de stat, a fost modificata in luna noiembrie 2006, cu scopul introducerii modificarilor aduse de legea 399/2006, privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 959 ori