Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cosmote lanseaza un serviciu cu tarife speciale pentru companii

Cosmote lanseaza un serviciu cu tarife speciale pentru companii

Pachetele Cosmote Business le ofera angajatilor posibilitatea sa comunice gratuit si nelimitat, precum si 8 planuri tarifare flexibile cu minute nationale incluse, informeaza un comunicat al operatorului de telefonie mobile.

Cosmote Romania lanseaza Cosmote Business, solutia completa de comunicare pentru companii, ce ofera 8 planuri tarifare care includ intre 10-1000 de minute nationale si tarife accesibile in functie de destinatia apelurilor.

Prin extra-optiunea Business Group, Cosmote le ofera companiilor de orice talie convorbiri nelimitate si gratuite intre angajati, indiferent de ora sau zi. Taxa lunara pentru aceasta extraoptiune difera in functie de abonamentul ales si se incadreaza intre zero si 10 euro.

Alte beneficii includ tarife speciale de 0.06 euro/minut pentru apelurile efectuate catre retelele Cosmote si Romtelecom in afara numarului de minute incluse in abonament, o echipa dedicata de relatii cu clientii disponibila 24 de ore pe zi, precum si acces la o serie de extra optiuni de voce, SMS si MMS.

"Pachetele Cosmote Business sunt destinate companiilor care isi doresc o gestionare mai eficienta a costurilor de comunicare si, in acelasi timp, sa ofere angajatilor posibilitatea unica pe piata sa comunice intre ei nelimitat si gratuit", a spus Adrian Florea, Manager Departament Dezvoltare Produse si Servicii, Cosmote.

Pachetele Cosmote Business se adreseaza tuturor companiilor, persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate si sunt disponibile prin intermediul retelei nationale de distributie, care cuprinde peste 600 de magazine Cosmote, Germanos, Romtelecom, Internity si dealeri independenti.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 937 ori