Baxi Romania si-a propus afaceri cu 12% mai mari anul acesta, de pana la 7 milioane de euro

Marti, 18 Septembrie 2007, ora 14:11
1156 citiri

Compania Baxi Romania planuieste comercializarea unui numar de aproximativ 17.000 de centrale termice in 2007 si cresterea cifrei de afaceri cu 12% pana la aproape sapte milioane euro au declarat pentru NewsIn reprezentantii companiei.

Baxi Romania a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 6,1 milioane euro din vanzarea unui volum de 13.700 unitati. Baxi detine in prezent o cota de piata de 9%.

"Potrivit noilor directii de business care presupun schimbarea treptata a focusului de pe vanzarile de centrale standard, adresate proprietarilor de apartamente vechi, pe cele de echipamente cu performanta energetica superioara si de puteri mari, in principal pentru constructii noi, Baxi Romania si-a triplat anul trecut vanzarile de centrale "high efficiency" si de puteri mari, comparativ cu 2005", a spus pentru NewsIn directorul general al Baxi Romania, Sever Scarlat.

Baxi Romania a luat fiinta in anul 2004 ca urmare a actiunii de joint-venture intre Westen Termo si Baxi Overseas, fiind in prezent unul dintre liderii autohtoni in solutii de incalzire si preparare a apei calde menajere, pentru locuinte, spatii de lucru, cladiri publice si comerciale si pentru aplicatii industriale. In prezent, oferta Baxi Romania cuprinde o gama completa de sisteme termice, marcile Baxi, Westen si Roca.

Grupul Baxi, cu o cifra de afaceri de 1,5 miliarde euro in 2006 si vanzari anuale de peste un milion de centrale, este prezent pe toate continentele, ocupand locul trei in Europa in domeniul asigurarii confortului casnic. Grupul are astazi peste 5.800 de angajati si detine centre de cercetare si de productie in Anglia, Franta, Italia, Danemarca, Germania, Spania si Turcia. Grupul, care detine 16 fabrici si 12 marci distincte, investeste anual aproximativ 30 milioane euro in dezvoltare si cercetare.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.


HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...