Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Angajatorii vor acorda mai multe tichete de masa salariatilor care lucreaza in ture de peste 8 ore/zi

Angajatorii vor acorda mai multe tichete de masa salariatilor care lucreaza in ture de peste 8 ore/zi


Angajatorii ar putea fi obligati sa acorde salariatilor care lucreaza peste 8 ore/zi, in regim de ture, mai multe tichete de masa, fie pe suport electronic, fie in format hartie, se arata intr-un proiect de hotarare lansat recent in dezbatere publica pe pagina de internet a Ministerului Finantelor (MFP).

In plus, documentul detaliaza modul in care angajatorii vor putea sa comande tichetele electronice, care sunt valabile din 13 februarie 2014.

Ministerul Finantelor a lansat luni in dezbatere publica pe pagina sa de internet un proiect de hotarare pentru modificarea si completarea HG nr. 5/1999 pentru aprobarea Normelor de aplicare a Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masa. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca legea tichetelor electronice a fost modificata in 2013 prin Legea nr. 291/2013, iar din 13 februarie 2014, angajatorii au posibilitatea de a acorda salariatilor tichete pe suport electronic, nu doar in format hartie, care vor functiona ca un portofel electronic.

Citeste mai multe despre Angajatorii vor acorda mai multe tichete de masa salariatilor care lucreaza in ture peste 8 ore/zi pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2410 ori