Ai o campanie CSR interesanta? Inscrie-o in concurs

Luni, 10 Februarie 2014, ora 10:35
1435 citiri
Ai o campanie CSR interesanta? Inscrie-o in concurs

Companiile romanesti isi pot inscrie proiectele de Responsabilitate Sociala in cea de-a doua editie a competitiei Romanian CSR Awards, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate.

Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor romanesti, iar inscrierile se pot face pana pe 15 februarie, inclusiv, potrivit unui comunicat remis Business24.

Fiecare societate va putea inscrie cate un proiect in fiecare din cele 8 categorii ale competitiei, respectiv: Mediu, Sanatate, Educatie, Sustinerea comunitatii, Sustinerea angajatilor, Campanii de Cause Related Marketing, Campanii CSR pe Facebook si Campanii Interne de CSR.

Inscrierile proiectelor in competitie se pot face prin completarea formularului de inscriere disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.csrawards.ro.

Valoarea proiectelor inscrise in CSR Awards 2013, peste 4 milioane de euro

"Succesul inregistrat la prima editie ne-a convins ca acesta competitie poate impulsiona domeniul Responsabilitatii Sociale Corporative. Desi sunt inca multe proiecte realizate punctual de companii, uneori fara sa fie integrate intr-o strategie de CSR sau corelate cu business-ul propriu, tendinta este spre o specializare si in acest domeniu.

Cu pasi mici, dar siguri. Asta si pentru ca multe companii autohtone au inceput sa constientizeze ca performanta financiara nu asigura in mod obligatoriu viitorul unei firme, intrucat o afacere nu se poate dezvolta intr-o societate in care membri ei nu cunosc bunastarea", a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

Nu este o competitie intre companii mari si IMM-uri

Competitia va face diferenta intre proiectele realizate de companiile mari (peste 250 angajati) si cele realizate de IMM-uri (sub 250 de angajati).

Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul 2013. Pot fi inscrise si proiectele demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului 2013.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul competitiei CSRawards.ro

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#CSR Awards, #campanii CSR, #concurs CSR , #Angajati