860.000 de cataloage Ikea se distribuie gratuit in Bucuresti si imprejurimi

Joi, 22 Februarie 2007, ora 03:44
1401 citiri

Compania Ikea a lansat miercuri Catalogul pentru anul 2007, urmand ca cele 860.000 exemplare sa fie distribuite gratuit, incepand cu data de 26 februarie, direct la usa potentialilor clienti.

Catalogul Ikea este un ghid care contine informatii cu privire la cele aproximativ 7.000 de articole de mobila si accesorii ce pot fi cumparate din magazinul Ikea Romania, care se va deschide pe data de 21 martie, in zona comerciala Baneasa Bucuresti.

Distribuirea gratuita a cataloagelor Ikea catre posibilii clienti este o practica a companiei Ikea, Romania devenind a 35-a tara beneficiara a acestui program. Programul de distribuire gratuita a cataloagelor Ikea presupune distributia acestora la locuintele consumatorilor din Bucuresti si din imprejurimi, precum si in orasele Pitesti, Targoviste, Urziceni, Ploiesti si mergand pe DN1 pana la Comarnic.

Din anul 1951 pana in prezent, 55 de editii ale catalogului Ikea au fost distribuite gratuit familiilor din intreaga lume. In anul 2006 s-au distribuit 174 milioane exemplare a Catalogului Ikea, in 34 de tari, iar in anul 2007 se vor acorda gratuit circa 175 milioane exemplare, editate in 27 de limbi straine.

Perioada standard de valabilitate a catalogului Ikea este de un an, din luna septembrie pana in luna august a anului urmator. In Romania, primul catalog Ikea va fi valabil in perioada 21 martie - 31 august 2007.

Magazinul Ikea Romania din Baneasa, o investitie de 15 milioane euro, va fi cel de-al 253 magazin Ikea din lume.

In anul 2006, cifra de afaceri a magazinelor Ikea din intreaga lume a fost de 17.658 milioane euro, realizata de cei peste 110.000 de angajati. Marca Ikea a fost inregistrata in anul 1943 in Suedia.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...