Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Upet Targoviste are ca obiective dublarea unui credit si prelugirea scadentei

Upet Targoviste are ca obiective dublarea unui credit si prelugirea scadentei

Conducerea Upet Targoviste, producatorul de echipamente de foraj va propune actionarilor prelungirea imprumutului de tipul multiprodus, de 7,2 milioane dolari, la cel mult patru ani si suplimentarea acestuia pana la 15 milioane dolari, a anuntat firma. La adunarea generala din 29 august, actionarii vor dezbate si schimbarea tipului de credit de la unul multiprodus la un imprumut multiprodus/multivaluta.

Compania urmeaza sa se folosesca de creditul multiprodus/multivaluta in functie de necesitatile de finantare aparute, utilizarile urmand a se face in lei, dolari sau euro.


Persoanele inregistrate in registrul actionarilor la 20 august vor putea participa la adunarea generala, iar hotararile luate in cadrul adunarii vor fi adoptate pe 17 septembrie.


Upet Targoviste are un capital social de 29,87 milioane lei, divizat in 11,9 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarii principali ai companiei sunt Obsesione Enterprises Limited si Ogetto Limited, ambele cu detineri de cate 33% din actiuni.


Titlurile companiei se tranzactioneaza la prima categorie a pietei Rasdaq, sub simbolul UPET. Valoarea de piata a societatii este de 15,29 milioane lei (4,26 milioane euro), conform ultimei cotatii de 1,28 lei, inregistrata la sedinta de miercuri.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1577 ori