Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Schneider Electric Industries a finalizat actiunea de achizitionare a companiei American Power Conversion

Schneider Electric Industries a finalizat actiunea de achizitionare a companiei American Power Conversion

Schneider Electric a finalizat actiunea de achizitionare a companiei American Power Conversion, potrivit unui comunicat de presa.

Combinatia dintre APC si MGE UPS Systems, ambele fiind in acest moment marci ale Schneider Electric, creaza un lider pe piata din domeniul alimentarii cu energie electrica in situatii de urgenta si pe cea a aparatelor de racire, oferind cel mai larg set de produse, solutii si servicii. Activitatile combinate au echilibrat bine pozitiile geografice, puternicele capacitati inovatoare cat si accesul - care a incetat sa mai fie paralel - la diferitele canale ale pietii.

In termeni de achizitie, fiecare actiune din categoria de actiuni comune ale APC se converteste cu dreptul de a primi 31,00 USD in cash. Suma totala care urmeaza sa fie platita cash actionarilor APC este de aproximativ 6,1 miliarde USD in schimbul tuturor actiunilor in circulatie ale APC. Tranzactionarea actiunilor comune pe piata Nasdaq Global Select Market a luat sfarsit la sfarsitul sedintei de tranzactionare din ziua de miercuri, 14 Februarie 2007.

"Va mari valoarea creata pentru actionarii nostri prin exercitarea presiunii caracteristicilor complementare ale celor doua companii si prin extragerea sinergie" a remarcat Jean-Pascal Tricoire, presedinte si CEO al Schneider Electric.


Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 855 ori