Remus Borza: Mandatul la Hidroelectrica expira maine, nu mai este nevoie de mine

Joi, 28 Noiembrie 2013, ora 17:52
1812 citiri
Remus Borza: Mandatul la Hidroelectrica expira maine, nu mai este nevoie de mine

Mandatul lui Remus Borza la sefia Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica expira vineri, cand Adunarea Generala a Actionarilor companiei va decide componenta unui nou Consiliu de Supraveghere.

"Voi mai fi presedintele Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica pana maine la ora 18,00. Adunarea Generala a Actionarilor va decide maine (vineri - n.r.) componenta unui nou Consiliu de Supraveghere. Eu n-o sa ma mai regasesc in noul Consiliu, pentru ca n-am mai aplicat", a declarat Remus Borza.

Intrebat care este motivul pentru care n-a mai aplicat pentru un nou mandat, el a raspuns: "Mi-ajunge un an si sase luni la Hidroelectrica. Si, oricum, nu mai este nevoie de mine. Dupa iesirea din insolventa, am mai stat cateva luni ca sa asigur tranzitia spre managementul privat, dar acum Hidroelectrica a devenit o companie solida, puternica, bancabila, care se pregateste de listare. Eu sunt specialist in restructurare si managementul companiilor aflate in criza. Mai am si alte proiecte care au nevoie de mine".

Borza a precizat ca Hidroelectrica a obtinut un profit de 763 de milioane de lei in primele zece luni ale anului si va termina acest an cu un profit de 800 de milioane de lei, record istoric pentru producatorul de energie.

Remus Borza a fost administratorul judiciar al Hidroelectrica in perioada in care compania a fost in insolventa (iunie 2012 - iunie 2013), apoi a preluat functia de presedinte al Consiliului de Supraveghere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#remus borza, #pre edinte companie Hidroelectrica, #actionari Hidroelectrica , #Actionari