Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Leipnik Lundenburger va prelua 60% din Loulis Romania si Sofia Mel Bulgaria in cadrul unei tranzactii de 50 milioane euro

Leipnik Lundenburger va prelua 60% din Loulis Romania si Sofia Mel Bulgaria in cadrul unei tranzactii de 50 milioane euro

Valoarea tranzactiei prin care compania austriaca Leipnik Lundenburger Invest va prelua 60 la suta din actiunile detinute de Loulis International Foods Enterprises Limited in cadrul Loulis Romania si Sofia Mel din Bulgaria este de 50 milioane euro, potrivit unui comunicat al Loulis transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Loulis International Foods Enterprises a semnat, recent, la Viena, precontractul care prevede vanzarea unui pachet de 60 la suta din actiunile detinute la Loulis Romania catre compania Leipnik Lundenburger Invest cu sediul la Viena.

Totodata, compania austriaca va prelua si 60 la suta din actiunile detinute de Loulis International Foods in cadrul companiei Sofia Mel din Bulgaria.

Intrarea Grupului Loulis pe piata din Romania s-a realizat prin preluarea a doua unitati de profil din Bucuresti si Targu Mures, respectiv Titan SA si Mopan SA. Actionarul majoritar al companiei de morarit si panificatie este Loulis International Foods Enterprises, din Grecia.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 874 ori