COMET vinde un imobil in Bucuresti pentru cel putin 14 milioane euro

Miercuri, 20 Iunie 2007, ora 02:00
1436 citiri

Actionarii societatii COMET SA Bucuresti au aprobat, la intalnirea din aprilie, vanzarea unui imobil din Bucuresti, ce include terenul si constructia aferente acestuia, pentru cel putin 14 milioane euro, a informat marti, compania.Imobilul este situat in sectorul 6 al capitalei si poate fi vandut oricarei persoane fizice sau juridice. De asemenea, a fost aprobata contractarea unui credit in valoare de zece milioane euro, pentru realizarea de investitii.

Compania Desfacerea cu Ridicata de Marfuri Metalo-Chimice, Mobila COMET SA va garanta creditul cu un imobil aflat in patrimoniul societatii, situat in Bucuresti sau de catre terte persoane juridice.

Potrivit Monitorului Oficial, a fost aprobata inceperea procedurii de delistare a societatii pentru COMET si declararea acesteia ca societate inchisa, dupa achitarea penalitatilor de intarziere calculate de AVAS.

In plus, actionarii au aprobat bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul acesta, precum si repertizarea profitului net de peste 40.000 lei inregistrat anul trecut.

COMET SA are ca obiect de activitate inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare. Societatea are un capital social de 3,12 milioane lei, impartit in 1.248.710 actiuni, cu o valoare nominala de 2,5 fiecare, potrivit paginii de internet RASDAQ. Actionarul majoritar este Asociatia Comet PAS care detine 91% din capitalul social.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...