Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va decide in zilele urmatoare situatia Santierului Naval Mangalia

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va decide in zilele urmatoare situatia Santierului Naval Mangalia
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), actionarul majoritar al Santierului Naval Mangalia, va decide in zilele urmatoare situatia acestuia si in prezent se discuta o asociere in participatiune intre santier si compania germana Lurssen Lar Investment GmbH, potrivit datelor AVAS.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului  va decide in zilele urmatoare situatia Santierului Naval MangaliaAutoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), actionarul majoritar al Santierului Naval Mangalia, va decide in zilele urmatoare situatia acestuia si in prezent se discuta o asociere in participatiune intre santier si compania germana Lurssen Lar Investment GmbH, potrivit datelor AVAS."In prezent se discuta o asociere in participatiune intre Santierul Naval Mangalia si compania germana Lurssen Lar Investment, parte a grupului german Lar. Urmeaza ca acest proiect sa fie discutat de Colegiul Director al AVAS in zilele urmatoare, dupa care autoritatea, in calitate de actionar majoritar, da mandat societatii pentru realizarea asocierii", potrivit datelor furnizate luni agentiei NewsIn de Directia Relatii Publice a AVAS.Astfel, potrivit datelor autoritatii, asocierea in participatiune nu a fost inca finalizata.  Statul roman, prin AVAS, detine intreg pachetul de actiuni al santierului.Activitatea principala a Santierului Naval Mangalia consta in constructii si reparatii de nave.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 863 ori