Astra Asigurari isi schimba conducerea. Vezi cine preia functia

Luni, 21 Noiembrie 2011, ora 16:48
1861 citiri
Astra Asigurari isi schimba conducerea. Vezi cine preia functia

Radu Mustatea, presedintele directoratului Astra Asigurari, se retrage de la sefia liderului pietei de profil din Romania. Conducerea companiei va fi preluata, de la 1 ianuarie 2012, de catre Alexander Adamescu, fiul lui Grigore Adamescu, presedintele Consiliului de Supraveghere, a anuntat luni compania.

"Radu Mustatea, presedintele directoratului Astra Asigurari, se va retrage, la inceputul anului viitor, din functia pe care o ocupa. La baza retragerii stau expirarea mandatului de management (cinci ani) si dorinta de a se lansa in antreprenoriat", se arata intr-un comunicat remis Business24.

"Consider ca este cel mai potrivit moment pentru a ma implica in proiecte personale, pe care le am in vedere de ceva vreme si care solicita efortul meu 100%", a declarat Radu Mustatea.

Dan Grigore Adamescu, presedintele Consiliului de Supraveghere, sustine ca ii respecta dorinta acestuia. Totodata, conducerea companiei va fi preluata de fiul acestuia, Alexander Adamescu, vicepresedinte al Consiliului de Supraveghere.

Radu Mustatea este presedintele directoratului Astra Asigurari din anul 2006. Acesta si-a inceput cariera in industria asigurarilor la compania Ardaf. Dupa ce a parasit compania, Radu Mustatea s-a alaturat echipei de management a companiei AGI Romania, unde a ocupat si functia de director general din 2002.

Astra Asigurari a inregistrat un profit net de 78 milioane lei in primele noua luni din acest an, in crestere de 4,3 ori fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Volumul primelor brute subscrise totale nete de anulari directe si primiri in reasigurare (viata si non-viata) inregistrate de companie dupa primele noua luni se ridica la 870,44 milioane lei, in crestere cu 3,5% fata de finele trimestrului III 2010, din care 855,08 milioane lei reprezinta volumul primelor brute subscrise la asigurari generale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#Astra Asigurari director, #conducere companie Mustatea, #schimbare conducere Astra , #Actionari