Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vel Pitar vrea sa rascumpere 6,9 milioane de actiuni

Vel Pitar vrea sa rascumpere 6,9 milioane de actiuni

Actionarii companiei Vel Pitar din Ramnicu Valcea au aprobat, vineri, rascumpararea unui numar maxim de 6,956 milioane de actiuni (9,86% din capitalul social al companiei), pana in martie 2008, se mentioneaza in comunicatul transmis catre Bursa de Valori Bucuresti. Potrivit Legii Societatilor Comerciale 31/1990, orice companie isi poate rascumpara maxim 10% din capitalul social pe care il detine. Pretul pachetului calculat la 1,72 lei pe actiune, cotatia ultimei tranzactii efectuata in data de 22 martie, este de 11,96 milioane lei.

Actionarii companiei au decis, la 10 martie, retragerea actiunilor companiei de la tranzactionare si au stabilit un pret de 1,7247 de lei noi pentru actionarii care doresc sa se retraga din companiei in urma delistarii.

La sfarsitul lunii iunie, actionarii companiei au decis divizarea societatii, separand unele active neperformante, a procesului de productie si a magazinelor companiei. La sfarsitul satpamanii trecute, compania a anuntat finalizarea proiectului de divizare.

Compania Vel Pitar a afisat un profit net de 2,86 milioane lei in primul semestru din 2006, de trei ori mai mare decat rezultatul din aceeasi perioada a anului trecut, si o cifra de afaceri de 122,18 milioane lei.

Actionarul majoritar este compania Broadhurst Investments, care detine 80,43% din capitalul social. Actiunile companiei se tranzactioneaza la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti din octombrie 1997. Capitalul social al producatorului de panificatie din Ramnicu Valcea este de 7,045 milioane lei, si are o capitalizare de 121,178 milioane lei.

Compania a incheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de 228,82 milioane lei si un profit net de 4,473 milioane lei.

NewsIn

directNews.ro - Topul blogurilor

Recomandari 30 Septembrie 2006

1.N-am fost pe-acolo... dar au fost altii. La Edvin Marton

Concertul Edvin Marton. A fost atit de jalnic si sint atit de furioasa ca am dat banii degeaba!!!!!!!! Individul ala e un circar sinistru care a facut playback fara nici un fel de rusine. Le-a murit sunetul la un moment dat si Marton n-a fost nici macar atunci in stare sa scoata ceva din el.

2.Balbe in desfasurarea Sommet-ului Francofoniei

Receptionere pe post de translator, busculada la fotografierea demnitarilor, lipsa tichetelor de masa pentru toti invitatii straini, oficiali rataciti prin Casa Poporului sunt doar cateva din incidentele care au arat proasta organizare a Sommet-ului Francofoniei.

3.Club networking - prima intalnire

Scriu de la prima intalnire a clubului de networking initiat de Cristian Manafu. Nu ne-am hotarat inca pentru un nume al clubului si nu am apucat sa facem prea mult networking astazi deoarece nu ne-a organizat nimeni.

4.O campanie de 2 lei: Coca-Cola Soundwave

Tocmai savuram o Coca-cola cand de plictiseala observ eticheta. Poza unei masini tunate cu mesajul "O masina cu super tuning audio". Mai caut pe eticheta si bineinteles citesc mecanismul promotiei: promotie clasica SMS-web-call-center. Desi am lucrat un an la o firma care face astfel de promotii, trebuie sa recunosc ca nu am participat niciodata la asa ceva.

5.loganu"

S-a lansat si Loganu" MCV.Nu-mi place.E mult prea dreapta,si arata ca un maxi-taxi. Probabil daca nu prezentau modelul steppe , mcv-ul parea mai sexxy.Dar acum toata lume se gandeste "era mai misto stepu". Iata niste prezenatari.(video)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1247 ori