Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Profit de 1,26 miliarde dolari pentru Coca-Cola in primul trimestru al 2007

Profit de 1,26 miliarde dolari pentru Coca-Cola in primul trimestru al 2007
Cea mai mare companie de bauturi racoritoare din lume, Coca-Cola, a anuntat, marti, ca in primul trimestru al 2007 a obtinut un profit de 1,26 miliarde dolari, mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut, datorita performantelor bune pe pietele in curs de dezvoltare, relateaza Reuters.

Profitul inregistrat de Coca-Cola in primul trimestru al 2007 a fost de 1,26 miliarde dolari, sau 54 de centi pe actiune, fata ce cele 1,11 miliarde dolari, sau 47 de centi pe actiune, inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut.

Atat Grupul Coca-Cola cat si PepsiCo Inc. au fost afectate de scaderea vanzarilor in pietele dezvoltate, precum cele din America de Nord din cauza ca in ultima perioada consumatorii prefera sa consume produse naturale, precum apa sau ceaiul.

Vanzarile de anul trecut ale Coca-Cola in America de Nord nu au fost spectaculoase in timp ce cele din Eurasia au crescut foarte mult.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 819 ori