Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Peste 400 de persoane au participat la Digital Marketing Forum

Peste 400 de persoane au participat la Digital Marketing Forum
Digital Marketing Forum, primul eveniment dedicat marketingului online si mobil, s-a bucurat de prezenta a 420 de persoane pe parcursul intregii zile de desfasurare. Evenimentul a avut loc pe 27 februarie si a fost organizat de Evensys in colaborare cu OgilvyOne, Adobe, Pepsi, Lipton, Beko si Thinkdigital si a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Plaza. In cadrul Digital Marketing Forum, au sustinut prezentari 10 invitati internationali, specialisti de renume in branding, marketing si new media, profesionisti de talie mondiala in domeniul comunicarii. Printre acestia se numara Alexander Schoenfeld, Creative Director Landor Hamburg, Filip Pieczynski, Gemius Poland sau Alain Heureux, presedinte IAB Europe, Odysseas Ntotsikas, Thinkdigital Europe.


Cu ocazia evenimentului a fost lansata Digital Marketing Report, prima publicatie anuala in domeniul new media, care a constat intr-o analiza a domeniului online precum si o prezentare a firmelor specializate din new media. Reportul a continut topuri ale firmelor din domeniu, precum noutati din domeniu.In premiera, in cadrul evenimentului au fost prezentate si rezultatele studiului pe care compania Gemius, in colaborare cu Evensys, l-a organizat, studiu menit sa analizeze perceptia utilizatorilor online asupra brandurilor cele mai vizibile din acest domeniu. Studiul "Leading Brands by Romanian Internet Users" a continut totodata si clasamente ale brandurilor internationale si romanesti, din diverse domenii de activitate, precum IT, auto, telecom sau electronice, electrocasnice si cosmetice. Studiul a relevat faptul ca Nokia, Coca-Cola si Mercedes sunt cele mai vizibile branduri din mediul online local.Evenimentul s-a bucurat totodata si de prezenta specialistilor europeni in new media, care au sustinut o dezbatere in cadrul celei de-a treia sesiuni a Digital Marketing Forum. Printre invitati se numara Andjelija Kovac Striko, Marketing Manager of Neogen d.o.o. (Serbia), Elena Lazarova, BU Manager, Neogen (Bulgaria) , Csanad Banhegyi, Search Marketing Expert, Carnation (Ungaria) si Jan Sifra, Marketing & Communication Manager, eTarget (Slovacia).In cadrul Digital Marketing Forum a fost organizata si o sesiune deschisa tuturor celor care au idei noi si neconventionale de marketing in new media. "Laboratorul" a prezentat idei selectate din randul aplicantilor. Cei cinci finalisti care au sustinut prezentari in aceasta categorie sunt Dragos Novac, Managing Partner, Urbee, Dragos Manac, Lead Operations, SNS, Florin Grozea, General Manager, e-OK si Catalin Drula, Managing Director, Personal Networks.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3317 ori