Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Evensys organizeaza NetCamp, eveniment dedicat noilor strategii in dezvoltarea Internetului

Evensys organizeaza NetCamp, eveniment dedicat noilor strategii in dezvoltarea Internetului
Evensys organizeaza, pe data de 5 decembrie 2007, NetCamp, primul eveniment dedicat noilor strategii in dezvoltarea Internetului. Evenimentul va avea loc la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti.

NetCamp beneficiaza de prezenta unor profesionisti in domeniul Internetului precum Rodrigo Sepulveda Schulz (Vpod.tv), Miel Van Opstal (Microsoft), Mihai Crasneanu (Grey Juice Lab), Nir Manor ( Onmax) si Eirik Solheim (NRK). Acestia vor sustine prezentari ale caror teme variaza de la noua comunitate economica si noile realitati deschise de Internet pana la concepte de actualitate pentru industria de profil precum web 2.0.

Rodrigo Sepulveda Schulz este CEO Vpod.tv, companie de servicii video publishing. Are o experienta bogata in proiecte online, lucrand pentru companii precum AOL Europe sau KPMG Consulting France. Si-a inceput cariera in postura de consultant pentru departamentul de operatiuni pe zona Europa in cadrul Intel sau Novell. Este figura din spatele lansarii pe piata online a unor companii precum AOL Europe sau glowria.fr.

Miel Van Opstal este in prezent Enthusiast Evangelist pentru Microsoft. Interesul sau este indreptat spre pentru mediul online si impactul acestuia asupra dezvoltarii srategiilor de comunicare. Anterior, Miel a lucrat ca Strategic Planner pentru i-merge, agentie de branding.

Mihai Crasneanu este fondatorul glowria. De curand a infiintat Grey Juice Lab, companie care ofera sercivii de strategie pentru operatorii de cablu si telecom din Europa, America Latina sau Orientul Mijlociu.

Nir Manor este CEO Onmax. Este de asemenea fondator si CEO al grupului DBM, agentie full-service de comunicare si consultanta. A lucrat pentru clienti precum Coca Cola, Tuborg, Carlsberg, Prigat, Sano, Adidas, L'Oreal.

Eirik Solheim este project manager in departamentul de dezvoltare al companiei Norwegian Broadcasting Corporation. Eirik este un speaker cunoscut, teme predilecte vizand media digitala, marketing, blogging, precum si concepte noi precum social media si web 2.0.

NetCamp isi propune sa raspunda la intrebarile pe care practicienii in domeniu le au privitor la noile oportunitati deschise de Internet. Evenimentul asteapta participarea practicienilor locali si regionali din sfera Internetului, telecom, software, media sau advertising, precum si a celor interesati de oportunitatile de dezvoltare oferite de mediul online.

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1028 ori