Coca-Cola HBC Romania va disponibiliza in acest an 100 de angajati

Marti, 17 Februarie 2009, ora 13:14
3335 citiri
Coca-Cola HBC Romania va disponibiliza in acest an 100 de angajati

Coca-Cola Hellenic Bottling Company (HBC) Romania va disponibiliza in acest an, la nivel national, 100 de angajati, ca parte a unui program de restructurare a activitatii, potrivit directorului de relatii publice si comunicare al producatorului de bauturi racoritoare, Mugurel Radulescu.

"In ciuda eforturilor companiei de a raspunde schimbarilor mediului actual, acestea sunt influentate de realitatile economice specifice structurii sale operationale si de costurile generate. Astfel, compania se vede in postura de a se adapta situatiei economice actuale specifice Romaniei si de a lua toate masurile necesare preintampinarii oricaror cauze care pot avea un impact negativ asupra operatiunilor", a declarat Radulescu, astazi, agentiei Mediafax.

El a adaugat ca este posibil ca din cei 100 de angajati implicati in procesul de restructurare 56 de salariati care ocupa pozitii de mercantizori si operatori de date financiare sa se angajeze la furnizorii Coca-Cola HBC.

Totodata, Radulescu a aratat ca firma va oferi angajatilor disponibilizati pachete compensatorii in valoare de sapte pana la zece salarii, in concordanta cu prevederile contractului colectiv de munca.

Coca-Cola HBC Romania
are circa 2.300 de angajati.

Producatorul de bauturi racoritoare detine patru fabrici, la Iasi, Timisoara, Ploiesti si Vatra Dornei, dupa ce anul trecut a inchis unitatea de productie de la Oradea, pentru eficientizarea activitatii.

Compania este controlata de grupul elen Coca-Cola HBC, al doilea imbuteliator al produselor Coca-Cola pe plan mondial.

Volumul vanzarilor Coca-Cola HBC in Romania a crescut anul trecut cu 11%, la 198 milioane de navete, de la 179 milioane in 2007, cand avansul cantitatilor livrate a fost de 23%.

#disponibilizari, #angajati, #bauturi racoritoare, #vanzari, #furnizori , #stiri Coca-Cola