Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Coca-Cola HBC Romania isi dubleaza profitul net

Coca-Cola HBC Romania isi dubleaza profitul net
Coca-Cola HBC Romania, imbuteliatorul bauturilor Coca-Cola pentru piata romaneasca, a inregistrat in primele 11 luni ale anului trecut un profit net de 38 de milioane de euro, aproape dublu, comparativ cu tot profitul inregistrat in 2004.Profitul net al Coca-Cola HBC in Romania, a fost de 139 milioane de euro la sfarsitul lunii noiembrie.
Coca-Cola HBC Romania a inregistrat o crestere cu 17% in volumul vanzarilor de anul trecut, de doua ori mai mult decat in 2004. Vanzarile totale ar putea depasi 260 de milioane de euro anul trecut.

Profitul net al filialei romane a Coca-Cola HBC, in primele luni ale lui 2005, inseamna aproape 12% din profitul total al Coca-Cola HBC Grecia.

Profitul Coca-Cola HBC Grecia ( principalul actionar al filialei romane), a fost estimat la aproape 320 de milioane de euro, cu 26% mai ridicat fata de anul precedent.

Potrivit rapoartelor financiare ale grupului elen, profitul a continuat sa creasca in Romania, ca rezultat al volumului mare de venituri, in conditiile mentinerii costurilor stabile.

Bloombiz

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 850 ori