Coca-Cola doneaza 300 de mini-genti frigorifice, care vor transporta acum medicamente destinate pacientilor cu boli rare

Joi, 16 Aprilie 2020, ora 13:15
1522 citiri
Coca-Cola doneaza 300 de mini-genti frigorifice, care vor transporta acum medicamente destinate pacientilor cu boli rare

Asociatia Prader Willi din Romania (APWR) are misiunea de a creste calitatea vietii persoanelor afectate de Sindromul Prader Willi si alte boli rare.

Din anul 2011, APWR a deschis Centrul NoRo la Zalau - centru de expertiza pentru bolile rare. Prin centrul NoRo, organizatia are in grija peste 1000 de beneficiari la nivelul Romaniei.

270 dintre acestia aveau nevoie de o solutie de pastrare si transport in siguranta a medicamentelor, care trebuie mentinute la temperature scazute pentru a nu se altera.

Coca-Cola Romania tocmai a donat in acest scop 300 de mini-genti frigorifice, dintre cele folosite pentru transportul bauturilor racoritoare pe timp de vara.

Donatia contribuie la Fondul de Solidaritate initiat de Platforma Fa Bine!

"Este o perioada dificila pentru fiecare dintre noi dar si pentru comunitatea din care facem parte, motiv pentru care este mai important ca oricand sa ramanem uniti, sa fim solidari, sa ne ajutam reciproc, sa fim impreuna, chiar daca de la o distanta.

Salutam eforturile tuturor persoanelor implicate in aceasta lupta, precum si fiecare initiativa care sustine aceste actiuni si ramanem alaturi de comunitatea din care facem parte, continuand sa ajutam intr-o perioada in care avem nevoie, mai mult ca oricand, sa putem conta unii pe ceilalti" au mentionat reprezentantii Sistemului Coca-Cola.

"Multumim companiei Coca-Cola pentru sprijinul imediat acordat persoanelor cu boli rare! Este atat de important in aceste zile sa identificam cele mai creative si eficiente moduri de a folosi resursele existente in folosul celor care au nevoie" a afirmat Maria Duduman, fondatoarea platformei Fa Bine!

Fa Bine! este o platforma care aduce impreuna ONG-uri (din domeniul medical, social, educational samd), voluntari, companii si donatori individuali. Construim un ecosistem care ia in considerare nevoile tuturor acestora si in care se pun laolalta resurse pentru generarea de proiecte cu rezultate valoroase pentru toti participantii - si pentru societate in sens larg.

Fondul de Solidaritate Fa Bine! sustine dezvoltarea unor programe de sprijin medical si psihologic de la distanta, achizitia de medicamente, de produse de igiena si sanitare, procurare de alimente - si alte cheltuieli care permit organizatiilor din comunitate sa supravietuiasca acestei perioade, astfel incat beneficiarii lor sa aiba unde reveni pentru terapie si dupa incetarea situatiei generate de pandemia COVID-19.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#Coca cola donatii , #stiri Coca-Cola